ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μιρασόλ – Γκοϊάς   

Βραζιλία Β΄: Μιρασόλ – Γκοϊάς   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Χοσέ Μαρία Ντε Κάμπος Μάια» της πόλης Μιρασόλ στην ευρύτερη περιοχή του Σάο Πάολο, με την ομώνυμη ομάδα να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή πάντως που με θετικό αποτέλεσμα η Γκοϊάς θα ανακτήσει την 1η θέση.

Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα πανηγυρίζει την άνοδο, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, ακολούθως η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση.

Σπουδαίο 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Γκουαρανί, με το οποίο η Μιρασόλ όχι μόνο διατήρησε το απόλυτο στο γήπεδο της, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στην 8η θέση και το -1 μόλις από την πρώτη τετράδα. Τέσσερις νίκες στο «Χοσέ Μαρία Ντε Κάμπος Μάια», έχοντας προηγηθεί το 3-2 με την Σεαρά, το 2-1 με την Παϊσαντού και το 2-0 σε βάρος της Ιτουάνο, αλλά χωρίς τρίποντο σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα μακριά από αυτό (0-2-2). Δύο ομάδες πλέον στο πρωτάθλημα που έχουν το απόλυτο στην έδρα τους σε τέσσερα ματς, με την άλλη να είναι σήμερα στην αντίπερα όχθη, καθώς η Γκοϊάς επικράτησε 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε σε ντέρμπι ανόδου. Με νέα νίκη σήμερα η ομάδα της Γκοϊανίας θα βρεθεί μόνη στην κορυφή, ενώ με ισοπαλία θα συγκατοικήσει με την Αμέρικα Μινέιρο αλλά θα είναι στην 1η θέση καθώς πλεονεκτεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μιρασόλ.

Λεπτές οι ισορροπίες, με την Μιρασόλ ιδιαίτερα αποτελεσματική και με το απόλυτο στο γήπεδο της, κόντρα όμως στην δυνατή και εκ των φαβορί της ανόδου Γκοϊάς.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 883 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x