ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Βιτόρια   

Βραζιλία: Ζουβεντούδε – Βιτόρια   
Spread the love

Με στόχο όχι μόνο να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και να διατηρήσει ταυτόχρονα το αήττητο στο «Αλφρέντο Τζακόνι» η Ζουβεντούδε, η οποία φιλοξενεί σήμερα την ουραγό Βιτόρια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας στο Μπραζιλεϊράο είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση. Να τονιστεί επίσης, πως οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ίδιο αριθμό αγώνων, καθώς η Ιντερνασιονάλ, η Γκρέμιο και η Ζουβεντούδε δεν αγωνίστηκαν για ένα περίπου μήνα, λόγω των σοβαρών ζημιών που προκάλεσαν οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν το Πόρτο Αλέγκρε και την ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Γκαούσο.

Εννέα βαθμοί και μόλις μία ήττα σε έξι συνολικά ματς στο Μπραζιλεϊράο για την Ζουβεντούδε, απολογισμός σίγουρα ικανοποιητικός, από την στιγμή που πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Ισοπαλία με 1-1 αρχικά στην Σάντα Καταρίνα με την τοπική Κρισιούμα, εντός 2-0 ακολούθως σε βάρος της Κορίνθιανς, βαρύ 1-5 στο Ρίο από τη Μποταφόγκο, 1-1 στο «Αλφρέντο Τζακόνι» με την Ατλέτικο Παραναένσε, το ίδιο σκορ στο «Μαρακανά» με την Φλουμινένσε και πολύτιμο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Χαρακτηριστικό βέβαια, όπως βλέπουμε και από τα παραπάνω αποτελέσματα, πως έχει βρει δίχτυα σε όλα της τα ματς, ανεξάρτητα αποτελέσματος.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 μεσοβδόμαδα για την Βιτόρια στο Μάτο Γκρόσο με την τοπική Κουιαμπά, σε ένα ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με περισσότερες πάντως για την αντίπαλο της που είχε μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο και ένα οριζόντιο δοκάρι. Δύο μόλις οι βαθμοί της σε επτά ματς στο Μπραζιλεϊράο και μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα τρίποντο (0-2-7), ενώ εννέα αγώνες γενικότερα χωρίς νίκη, προσθέτοντας και τις δύο ήττες και τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του κυπέλλου από τη Μποταφόγκο (0-1, 1-2).

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Ζουβεντούδε το 2023, ενώ 1-1 το 2020, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βιτόρια.

Σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερη πίεση η Ζουβεντούδε, η οποία έχει βρει δίχτυα σε όλα της τα ματς και η οποία έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας.

Εκτίμηση:  1

(Visited 755 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x