ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Διεθνές φιλικό: Μολδαβία – Ουκρανία

Διεθνές φιλικό: Μολδαβία – Ουκρανία
Spread the love

Τελευταίο τεστ πριν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Γερμανία για τους Ουκρανούς του Σεργκέι Ρεμπροφ που παρουσιάζονται φιλοδοξοι για διάκριση…

Η Μολδαβία (ποτέ δεν εχει περάσει σε τελικη φάση μεγάλης διοργανωσης) του Σερτζιου Κλεσένκο νίκησε πριν λιγες ημερες την Κύπρο σε φιλοκο ματς με τους Μοτπαν, Στίνα και Μπογκασιους να σκοράρουν σε ένα ματς που έγινε ανατροπή στην …ανατροπή (1-0, 1-2, 3-2). Δεύτερη συμνεχομενη φιλικη νικη μετά το 4-0 που επικράτησαν των Νήσων Κέιμαν σε ένα ματς χαμηλού εως και …μηδενικού δείκτη δυσκολίας

Απο την άλλη η Ουκρανία είναι σε εντελώς διαφορετικο …mood! Ετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro 2024 και μάλιστα είναι από τις λιγες ομάδες που προγραμμάτισαν τρία φιλικα μεσα στον Ιούνιο αντί για δυο που δινουν οι περισσότερες. Μετά την λευκη ισοπαλία με τη Γερμανια ήρθε η ήττα από την Πολωνία με 3-1 οπου έβγαλε κακη εικονα στο πρώτο μερος χάνοντας 3-0 στο ημιωρο!

Κατάφερε απλως να μειώσει με τον στράικερ της Χιρονα Ντόβμπικ (ασίστ Μαλινοφσκι) και στπ δευτερο ημιχρονο να βελτιώσει την εικονα της αλλα τιποτα περισσοτερο επι της ουσιας. Στον ομιλο του Euro έχει το Βελγιο, τη Σλοβακια και τη Ρουμανια, κατι που δεν ειναι απαγορευτικο για ονειρα διακρισης.

Ο Ρεμπροφ που δεν εχει προβληματα απιουσιών, έχει πανω κάτω κατασταλάξει στους παικτες πανω στους οποίους θα στηριχθει αλλά δεν εχει αποκαλύψει αν αποψε θα αγωνιστεί με ολους τους βασικους ή αν θα δοκιμάσει πιο εναλλακτικούς παικτες απο το ροστερ του.

Moldova: Railean; Craciun, Mudrac, Posmac; Reabciuk, Baboglo, Rata, Cojocari; Ionita, Motpan, Nicolaescu

Ukraine: Lunin; Konoplya; Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko; Malinovsky, Brazhko; Tsygankov, Sudakov, Mudryk; Yaremchuk

ΠΡΟΤΑΣΗ: γκολ-γκολ

(Visited 147 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x