ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Διεθνή Φιλικά: Ελλάδα – Μάλτα

Διεθνή Φιλικά: Ελλάδα – Μάλτα
Spread the love

Η Εθνική Ελλάδας δεν θα πάρει μέρος στο Euro 2024, συμπληρώνοντας έτσι μία γεμάτη δεκαετία αποχής από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής (7/6) κοίταξε στα μάτια την οικοδέσποινα του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Γερμανία, και έχει κάθε λόγο να νιώθει ένα παράπονο για το τελικό αποτέλεσμα.

Και αυτό γιατί όχι μόνο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης αλλά ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 33′ με τον Μασούρα, με τους γηπεδούχους να επιβεβαιώνουν όμως τον κυνισμό που τους διακρίνει διαχρονικά και να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Χάβερτς (56′) και Γκρος (89′) στο δεύτερο μέρος. Εκτος για την εθνική ομάδα είναι ο Ιωαννίδης και ο Μπουχαλάκης .

Από την άλλη η Μάλτα πριν από τρεις μέρες δέχθηκε 7 γκολ από την Τσεχία και ηττήθηκε με 7-1 με τον Εμπόνγκ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ ο οποίος όμως στη συνέχεια του ματς αποβλήθηκε και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Ιταλού προπονητή Μικέλε Μαρκολίνι.

Η Εθνική μας ομάδα έχει αντιμετωπίσει 11 φορές τη Μάλτα από το 1970 και μετρά 7 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα . Ήταν 23 Φεβρουαρίου 1975 όταν η Μάλτα μας νίκησε στη Μάλτα με 2-0 . Το παιχνίδι θα γίνει στην Αυστριακή πόλη Γκέντινγκ και διαιτητής θα είναι ο Αυστριακός Κίγιας

Τελευταίο ματς ήταν ένα φιλικό το Νοέμβριο του 2022 με αποτέλεσμα ισόπαλο με 2-2 . Με την Μάλτα έχουμε παίζει τρεις δορές Ιούνιο μήνα και μετράμε μόνο νίκες . Το 1971 με 2-0 – το 1975 με 4-0 και το 2011 με 3-1.

Πρόταση: Over

(Visited 144 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x