ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ράμπλα Τζούνιορς – Μπόστον Ρίβερ   

Ουρουγουάη: Ράμπλα Τζούνιορς – Μπόστον Ρίβερ   
Spread the love

Η 1η από τις επτά συνολικά αγωνιστικές του Intermedio ή ενδιάμεσου αν προτιμάτε πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, με την Ράμπλα Τζούνιορς να φιλοξενεί στο «Πάρκε Παλέρμο» του Μοντεβιδέο τη Μπόστον Ρίβερ.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Δύο όμιλοι επίσης των οκτώ ομάδων στο ενδιάμεσο πρωτάθλημα, με τις νικήτριες αυτών να αναμετρώνται στον τελικό. Η νικήτρια του τελικού κερδίζει την συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα και θέση στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης.

Στην 12η θέση του πρόσφατου Απερτούρα η Ράμπλα Τζούνιορς, μετρώντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε 15 συνολικά ματς. Στόχος ξεκάθαρα η παραμονή, όντας, έστω και οριακά, εντός της επικίνδυνης ζώνης στην συνολική βαθμολογία, με κάθε ματς τόσο στο ενδιάμεσο πρωτάθλημα, όσο και το Κλαουσούρα να έχει χαρακτήρα «τελικού». Στην άλλη πλευρά, επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, η 4η θέση στο Απερτούρα, πίσω από τα δύο «θηρία» και τη Ντεφενσόρ, με τη Μπόστον Ρίβερ με οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε 15 συνολικά ματς. Στόχος πλέον να κρατηθεί ψηλά στην συνολική βαθμολογία, για να διατηρήσει αρχικά το εισιτήριο του Σουνταμερικάνα και αν είναι εφικτό να «κλέψει» κάποιο του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ράμπλα Τζούνιορς, δύο για τη Μπόστον Ρίβερ και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Παλέρμο».

Κάθε ματς όπως προαναφέρθηκε έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Ράμπλα Τζούνιορς, ειδικά στο γήπεδο της, όπου θα περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια τη Μπόστον Ρίβερ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 896 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x