ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φιλικό: ΗΠΑ- Βραζιλία

Φιλικό: ΗΠΑ- Βραζιλία
Spread the love

Στο Ορλάντο οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Βραζιλία σε ένα μεγάλο τεστ και καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά την συντριβή που γνώρισαν από την Κολομβία. Την ίδια ώρα η Σελεσάο με την τριάδα της Ρεάλ μπροστά αποτελούμενη από τους: Ροδρίγο, Εντρίκ και τον Βινίσιους προκαλεί τρόμο.

Οι Yankees με τον Γκρεγκ Μπέρχαλτερ στον πάγκο τους έκαναν ένα θετικό ξεκίνημα από τον Αύγουστο του 2023 αλλά το momentum στην παρούσα φάση δεν τους ευνοεί. Προέρχονται από 3/5 ήττες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και τελευταία την “βαριά” ήττα με 5-1 από την Κολομβία.

Σε εκείνο το ματς μάλιστα δέχτηκαν τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο και χάλασαν τις καλές εντυπώσεις . Ήταν η πρώτη φορά που δέχονται 5 γκολ σε ένα μόλις 90λεπτο σε εντός έδρας αγώνα από το 2009 με τον 50χρονο τεχνικό να δηλώνει μετά τον αγώνα πως αυτή ή συντριβή θα λειτουργήσει ως “αφύπνιση” και όχι ως “μάθημα” για την ομάδα του.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 11η θέση στην ειδική βαθμολογία της FIFA και το αποψινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι τους πριν την πρεμιέρα τους απέναντι στην Βολιβία στις 23/06 για το Κόπα Αμέρικα.

Η Σελεσάο έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Ντοριβάλ στον πάγκο της αφού από την εκκίνηση του 2024 μετράνε δυο νίκες και μια ισοπαλία σε φιλικά παιχνίδια αλλά με μεγάλους αντιπάλους. Αρχικά επικράτησε με 1-0 της Αγγλίας στο Λονδίνο με σκόρερ τον 17χρονο Εντρίκ ενώ στην συνέχεια έφερε 3-3 με την Ισπανία , ισοφαρίζοντας με εύστοχο πέναλτι του Πακετά στο φινάλε , για να επικρατήσουν σε ένα ματς -θρίλερ με 3-2 του Μεξικό χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε πάλι στο φινάλε το νέο μεγάλο ταλέντο και ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Εντρίκ. Επίσης τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν το Κόπα Αμέρικα το οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει για 1η φορά μετά το 2019 και 10η συνολικά.

Προϊστορία: Οι Αμερικάνοι δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα 11 μεταξύ τους παιχνίδια απέναντι στην Βραζιλία. Μάλιστα η Σελεσάο αριθμεί 7/7 νίκες με τέρματα: 22-5.

* Αναμένω την Βραζιλία να κερδίζει για 8η συνεχόμενη φορά τις ΗΠΑ ενώ βλέπω και μεγάλο σκορ. Η άμυνα των Αμερικάνων στο τελευταίο φιλικό με την Κολομβία ήταν για κλάματα αλλά και η Σελεσάο την ίδια ώρα αριθμεί 10/14 Goal ενώ έχει σκοράρει εφτά φορές σε τρία παιχνίδια υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 353 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x