ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Νασιονάλ – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο

Ουρουγουάη: Νασιονάλ – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο
Spread the love

Η 2η από τις επτά συνολικά αγωνιστικές του Intermedio ή ενδιάμεσου αν προτιμάτε πρωταθλήματος της Ουρουγουάης και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Γκραν Πάρκε Σεντράλ», καθώς τόσο η Νασιονάλ όσο και η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση, μετά τις ήττες της πρεμιέρας από Σέρο και Μιραμάρ αντίστοιχα.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Δύο όμιλοι επίσης των οκτώ ομάδων στο ενδιάμεσο πρωτάθλημα, με τις νικήτριες αυτών να αναμετρώνται στον τελικό. Η νικήτρια του τελικού κερδίζει την συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα και θέση στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης.

Βαρύ 0-3 στην πρεμιέρα ως τυπικά φιλοξενούμενη από την Σέρο στην ουδέτερη έδρα της Ντεφενσόρ, σε ένα ματς μάλιστα στο οποίο η Νασιονάλ έπαιζε από το εικοστό τρίτο λεπτό με παίκτη παραπάνω. Πολλά και τραγικά λάθη μεταξύ κέντρου και μεγάλης της περιοχής στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και δέχθηκε δύο γκολ, με το μάρμαρο να «πληρώνει» τελικά ο πρώην πλέον προπονητής της, 48χρονος Άλβαρο Ρεκόμπα. Έντονος προβληματισμός πάντως και στην πλευρά της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, η οποία μετά και το 0-1 της πρεμιέρας του Intermedio φιλοξενώντας τη Μιραμάρ, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Νασιονάλ, μία για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Γκραν Πάρκε Σεντράλ».

Ήττα σοκ στην πρεμιέρα του ενδιάμεσου πρωταθλήματος για τη Νασιονάλ και αποχώρηση Ρεκόμπα, ενώ αδικαιολόγητο μπλακ άουτ το τελευταίο διάστημα για την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Δε μπλέκω με σημείο, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

(Visited 1.302 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x