ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ιαπωνία(Κυριακή)

Ιαπωνία(Κυριακή)
Spread the love

Τριάδα από την Κυριακάτικη Ιαπωνία μετά το χθεσινό θρίαμβο

Βίσελ-Καβασάκι

Δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό η Βίσσελ, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, και στο -8 απο την κορυφή.. Εχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς τα οποία μάλιστα είναι και under . Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 1-1 με την Ουράβα . Εντός έδρας  έχει 3-0-3 στα τελευταία έξι ματς που έχει δώσει.

Η Καβασάκι, απο την άλλη,  είναι χαμηλά στην βαθμολογία έχοντας 20 βαθμούς. Μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία νίκησε με 2-1 τη Ναγκόγια, εντός έδρας. Εκτός έδρας είναι χωρίς νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια (0-3-4)

Προϊστορία : Από το 2016 και τον τελευταίο άσο σε αγώνα Πρωταθλήματος(0-4-5).

Εκτίμηση: Μετράει η παράδοση στην Ιαπωνία και βλέπω πρώτα το γκολ γκολ και μετά το Χ2 σαν διπλή ευκαιρία.

 

Κασίμα-Νιιγκάτα

Η Κασίμα μοιάζει ως η μοναδική ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. Οι Αντλερς είναι σε καλό μομέντουμ  έχοντας τέσσερις σερί νίκες (μοιρασμένες εντός και εκτός) αλλά κυρίως παίζουν πολύ καλά και “τρέχουν” ένα αήττητο  οκτώ αγώνων με 7 νίκες και μία ισοπαλία.Εντός έδρας  έχουν να χάσουν απο τον Σεπτέμβριο(7-4-0).

Η Νιιγκάτα, από την άλλη, μετά από δύο ήττες έκανε διπλό στην Μασίντα Ζέλβια (1-3)  και ανάσανε στην προσπάθεια για παραμονή όντας στο +5.  Μετρά 8 σερί γκολ γκολ και εκτός έδρας  μετρά 2-1-3.

Προϊστορία: Από το 14 και το τελευταίο διπλό (4-1-0) και τρία σερί σκορ 2-0.

Εκτίμηση : 1 και Over 1.5

 

Γκάμπα-Κασίβα

Σε τρομερή κατάσταση (5-1-0) η Γκάμπα που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και βγάζει γούστα. Πιο πρόσφατο το 1-2  επί της Σόναν,  Εντός έδρας μετρά 5-1-1 στα πιο πρόσφατα και μάλιστα είναι και σερί επί Τσερέζο και Καβασάκι.

Η Κασίβα, από την άλλη, μετρά τρία ματς χωρίς νίκη με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα έχει δεχτεί 7 γκολ και έχει σκοράρει μόνο ένα. Εκτός έδρας μετρά 0-4-2.

Προϊστορία: Από το 2017 και το διπλό έχουμε ,για το Πρωτάθλημα ,3-2-0

Εκτίμηση:  Θα πάω με τη φόρμα και τη Γκάμπα.

(Visited 269 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x