ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2024: Τουρκία- Πορτογαλία ( 6ος όμιλος)

Euro2024:  Τουρκία- Πορτογαλία ( 6ος όμιλος)
Spread the love

Τουρκία και Πορτογαλία ξεκίνησαν με νίκη στο τουρνουά κάτι που σημαίνει πως η νικήτρια, εάν υπάρξει, από αυτό το ζευγάρι θα κλειδώσει αυτόματα και την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Η Τουρκία μπήκε σε αυτό το τουρνουά χωρίς νίκη μετά από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις , κουβαλώντας μόνο ήττες στα εναρκτήρια παιχνίδια της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα , εντούτοις ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα της απέναντι στην “πρωτάρα” Γεωργία σαφέστατα πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το τελικό 3-1.

Ο Μοντέλα φανερά ανακουφισμένος μετά το ματς από την κατάκτηση της νίκης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα έχει την πολυτέλεια στην συνέχεια του τουρνουά να σπαταλά τόσες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία όπως έγινε απέναντι στους Γεωργιανούς αφού τελείωσε το ματς με 8 τελικές στην εστία και 22 προσπάθειες συνολικά.

Λογικά θα δούμε το ίδιο σύστημα και την ίδια 11άδα , όπως στην πρεμιέρα, κόντρα στην Πορτογαλία και τα μάτια όλων θα είναι στον Αντρά Γκιουλέρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος σκόραρε κόντρα στην Γεωργία και έγινε ο 4ος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού αλλά και ο πρώτος teenager που βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2004 απέναντι στην εθνική μας.

Η Πορτογαλία αφού πέρασε με τέλειο ρεκόρ που μεταφράζεται σε 10/10 νίκες στα προκριματικά ξεκίνησε νικηφόρα το τουρνουά “λυγίζοντας” με 2-1 , με ανατροπή, την Τσεχία χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Φραντίσκο Κονσεϊσάο στα χασομέρια.

Υπάρχει η ωραία ιστορία εδώ γιατί ο πατέρας του Σέχριο Κονσεϊσάο , πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και προπονητής της Πόρτο, είχε σκοράρει ακριβώς 24 χρόνια πριν ένα χατ τρικ απέναντι στους Γερμανούς στο Euro2000.

Ρεκόρ κόντρα στην Τσεχία έσπασαν και ο Πέπε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού ο πρώτος στα 41 του χρόνια έγινε ο γηραιότερος παίκτης που συμμετέχει στα τελικά και ο 2ος έφτασε τα έξι συνεχόμενα Euro και τώρα ψάχνει και το γκολ που θα κάνει πιο επιβλητικό και εντυπωσιακό το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Προϊστορία: Ξεκάθαρα υπέρ της Πορτογαλίας η παράδοση αφού αριθμεί 6/6 νίκες απέναντι στους Τούρκους πετυχαίνοντας μάλιστα τουλάχιστον δυο γκολ στα 4/6 αυτά μεταξύ τους παιχνίδια.

* Ποντάρω σε μια πιθανή νίκη της Πορτογαλίας αλλά σε combo να βρούνε δίχτυα και οι Τούρκοι. Στα ειδικά 2+ προσπάθειες στην εστία ο CR7.

ΠΡΟΡΑΣΗ: 2+ Goal

(Visited 673 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x