ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εuro 2024: Ελβετία-Γερμανία(1ος Ομιλος)

Spread the love

Στη Φρανκφούρτη η Γερμανία φιλοξενεί την Ελβετία στο 3ο παιχνίδι  του Α ομίλου του Euro.

Η Νασιοναλ Μαντσαφτ έχει κάνει το δύο στα δύο έχοντας καταφέρει να επικρατήσουν αρχικά της Σκωτίας (5-1) ,ενώ στη συνέχεια  νίκησε με 2-0 την Ουγγαρία . Εξαιρετικός ο Μουσιάλα που έχει σκοράρει και δύο γκολ  με την Εθνική ομάδα η οποία εμφανίζει τεράστια ισορροπία στις γραμμές της, έχει καλό πλάνο και στο μεγαλύτερο κομμάτι παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Νάγκελσμαν ανησυχεί γιατί  οι δύο του στόπερ(Τα και Ρούντιγκερ σύν τον Μιτελσταντ και τον Αντριχ) είναι στο όριο καρτών ,κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος για την  επόμενη φάση και ίσως κάνει μία -δύο αλλαγές.

Η Ελβετία από την άλλη, το ματς με την Ουγγαρία είχε σε φόβο και την πάτησε, σε ένα τρελό παιχνίδι απο τους Σκώτσέζους .. Στο πρώτο ματς ,η ομάδα του Γιακίν νίκησε με 3-1  σχετικά εύκολα ,αλλά στο ματς με τη Σκωτία βρέθηκε να χάνει, ισοφάρισε με τον Σακίρι αλλά δεύτερο γκολ  δεν  μπόρεσε να σκοράρει και τώρα είναι στη δεύτερη θέση και θα πρέπει να βάλει δύσκολα στην Γερμανία για να την περάσει και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Σακίρι, θα είναι βασικός και πάλι ,όπως και ο Εμπολο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του .

Προϊστορία: Από το 2008 και σε φιλικό ματς έχει να κερδίσει η Γερμανία την Ελβετία. Εκτοτε έχασε ένα φιλικό με 5-3 ,το 2012 ,ενώ το 202 και για το Nations League  είχαμε μία ισοπαλία με 1-1 στηνΕλβετία και ένα 3-3 στη Γερμανία. 

Εκτίμηση: Η Γερμανία είναι ώριμη την ώρα που οι Ελβετοί ,μπου βολεύονται και με ισοπαλία για να περάσουν  ως δεύτεροι θα παίξουν επιθετικά για να κάνουν τη ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over 

(Visited 535 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x