ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Μπαΐα

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Μπαΐα
Spread the love

Σπουδαίο ματς στο ιστορικό «Μορουμπί», με την Σάο Πάολο να φιλοξενεί την εκ των πρωτοπόρων Μπαΐα, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο μεγάλος της θρύλος, παλιός της γκολκίπερ, Ροζέριο Σένι. Να σημειωθεί, πως πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Επικράτηση με 2-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Κρισιούμα, με την Σάο Πάολο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές. Μπροστά στο σκορ στο πρώτο μόλις λεπτό, με την Σάο Πάολο όχι μόνο να διπλασιάζει τα τέρματα της στο είκοσι, αλλά να έχει στην συνέχεια ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Η αδυναμία της πάντως να φτάσει σε κάποιο άλλο τέρμα αλλά και η αστοχία της, έδωσαν την δυνατότητα στην Κρισιούμα να πάρει στο τελευταίο τέταρτο τα ηνία του ματς και να πετύχει στις καθυστερήσεις, μετά και από ένα λάθος του γκολκίπερ Ζαντρέι, το γκολ της τιμής.

Στην αντίπερα όχθη, η ευχάριστη έκπληξη, τουλάχιστον προς ώρας, του φετινού Μπραζιλεϊράο η Μπαΐα, η οποία μοιράζεται την κορυφή με την Φλαμένγκο και τη Μποταφόγκο. Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Βάσκο, μάλιστα πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, διατηρώντας το απόλυτο στο Σαλβαντόρ σε έξι ματς. Μία νίκη πάντως, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι ματς μακριά από το γήπεδο της, με μοναδικό της τρίποντο το 2-1 στο Ρίο σε βάρος της ισόβαθμης της Μποταφόγκο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σάο Πάολο, μία για τη Μπαΐα και τέσσερις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μορουμπί», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ματς πραγματικά με ιδιαίτερο χρώμα, καθώς η Σάο Πάολο βρίσκει απέναντι την εκ των πρωτοπόρων Μπαΐα, η οποία όχι μόνο εκπλήσσει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά το βασικότερο, πως στον πάγκο της βρίσκεται ο Ροζέριο Σένι. Άξιο αναφοράς επίσης, πως η Μπαΐα δεν έχει βρει δίχτυα σε ένα μόλις από τα 18 ματς που έχει δώσει από τα τέλη Μαρτίου, σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.079 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x