ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Χιλής: Παλεστίνο – Μπαρνετσέα   

Κύπελλο Χιλής: Παλεστίνο – Μπαρνετσέα   
Spread the love

Προημιτελικά του κυπέλλου στην Βορειοκεντρική ζώνη και επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Λα Σιστέρνα» του Σαντιάγκο, με την 2ης κατηγορίας Μπαρνετσέα να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το υπέρ της 3-2 στην πρώτη μονομαχία τους στο γήπεδο της.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες που συμμετέχουν στο κύπελλο είναι χωρισμένες σε τέσσερις ζώνες, την Βόρεια, την Βορειοκεντρική, τη Νότια και τη Νοτιοκεντρική, με τις νικήτριες αυτών να συνεχίσουν στην τετράδα των ημιτελικών. Μονοί νοκ άουτ αγώνες μέχρι την φάση των «16» σε όλες τις ζώνες, με επαναληπτικούς όμως από τα προημιτελικά, χωρίς να έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι, σε περίπτωση νίκης της Παλεστίνο με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί επίσης, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά της Βορειοκεντρικής ζώνης με την Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Πέντε γκολ στο τελευταίο ημίωρο του πρώτου ματς, με τη Μπαρνετσέα να ανοίγει το σκορ στο εξήντα, την Παλεστίνο να ισοφαρίζει προσωρινά πέντε λεπτά αργότερα, τη «μικρή» ομάδα του Σαντιάγκο να φτάνει στο 2-1 με πέναλτι στο εβδομήντα τέσσερα και στο 3-1 στο ενενήντα και τους «άραβες» να μειώνουν σε 3-2 στις καθυστερήσεις. Εκτός έδρας πρόκριση σε βάρος της 4ης κατηγορίας Σαντιάγκο Σίτι για την Παλεστίνο, με τους «άραβες» να επικρατούν 4-0, ενώ εντός 1-0 για τη Μπαρνετσέα σε βάρος της Ντεπόρτες Λιμάτσε που βρίσκεται στην 2η θέση στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

Προϊστορία: Επικράτηση με 5-2 για την Παλεστίνο το 2021 και πάλι τότε σε ματς κυπέλλου, το οποίο είναι το μοναδικό την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπαρνετσέα.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού επαναληπτικού για την απρόβλεπτη Παλεστίνο, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, έχοντας απέναντι τη μικρή «συμπολίτισσα» Μπαρνετσέα, η οποία και πίεση δεν έχει, αλλά και είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 813 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x