ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Μπρούσκε    

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Μπρούσκε    
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, βρίσκοντας την τοπική CRB ή αν προτιμάτε Κλαμπ Ρεγκάτας, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 17η θέση με 12 βαθμούς και τη Μπρούσκε στην 18η με 11, αμφότερες εντός της επικίνδυνης ζώνης του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Κλαμπ Ρεγκάτας στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με 1-1 αρχικά στο Μπελέμ και στην δύσκολη έδρα, το «Κουρουζού», της τοπικής Παϊσαντού, ενώ  απόλυτα δίκαιο, βάσει εικόνας, 1-0 ακολούθως την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την ουραγό Γκουαρανί. Στην 17η θέση όπως προαναφέρθηκε και στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα, λόγω ότι έφτασε μέχρι τον διπλό τελικό του Κόπα Ντο Νορντέστε και έχασε το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι από την Φορταλέζα.

Στην άλλη πλευρά, πικρή γεύση για τη Μπρούσκε την προηγούμενη αγωνιστική από το 1-1 στο Ιτού με την τοπική Ιτουάνο, καθώς ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες  ευκαιρίες, μάλιστα με χαμένο πέναλτι με το σκορ στο 0-0, αλλά έφυγε τελικά μόνο με ένα βαθμό, αδυνατώντας ταυτόχρονα να σπάσει το ρόδι μακριά από το γήπεδο της. Αήττητη πάντως για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές, έχοντας επικρατήσει νωρίτερα 1-0 στην εντός έδρας μονομαχία της με την Σεαρά, ενώ 0-0 ακολούθως φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Αβαΐ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για την Κλαμπ Ρεγκάτας το 2021, ενώ 1-1 το 2022, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπρούσκε.

Αρκετά δύσκολη έδρα το «Ρέι Πελέ», με την Κλαμπ Ρεγκάτας με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα συνολικά ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας τον τίτλο του φαβορί στο σετ των τιμών. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς η Μπρούσκε και βελτιωμένη είναι το τελευταίο διάστημα και σκοράρει και γενικότερα δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος, σε σχέση με αυτό που δείχνει η βαθμολογική της θέση.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.075 times, 2 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x