ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro 2024 : Αυστρία – Τουρκία

Euro 2024 : Αυστρία – Τουρκία
Spread the love

Είναι ένα ματς αμφίρροπο με σχεδόν μοιρασμένη παράδοση και με Διαιτητή τον Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίας 

Είναι η  τελευταία αναμέτρηση για τους «16» του Euro 2024 ανάμεσα στην Αυστρία και την Τουρκία, θα κρίνει την τελευταία ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με το παιχνίδι να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η εκπληκτική Αυστρία, η οποία τερμάτισε πρώτη σε ένα δύσκολο όμιλο με Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στο τουρνουά και είναι μια από τα πιο δεμένα σύνολα στο Euro.

Στις δύο νίκες που σημείωσε απέναντι σε Πολωνία με 3-1 και Ολλανδία με 3-2 έδειξε ότι ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ακόμα πιο σημαντικό ξέρει πως να το πάρει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη νίκη επί της Ολλανδία όπου κατάφερε αντίδραση και τις δύο φορές που δέχθηκε την ισοφάριση. Θα είναι απώλεια ο Βίμερ που συμπλήρωσε κάρτες, όπως και ο στόπερ Τράουνερ που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από την πλευρά της η Τουρκία, προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλο με Πορτογαλία, Γεωργία και Τσεχία έχει δείξει μέχρι στιγμής ανάμεικτα δείγματα γραφής, ωστόσο σίγουρα η γειτονική χώρα θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο.

Την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Τσεχία χρειάστηκε ένα γκολ στο 90+4 για να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε μία αναμέτρηση όπου έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές κάρτες και για τις δύο πλευρές. Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδι του ομίλου, η Τουρκία κέρδισε με 3-1 τη Γεωργία ενώ ηττήθηκε με 3-0 από την Πορτογαλία.

Μεταξύ των παικτών που «κιτρινίστηκαν» στο προηγούμενο ματς και θα λείψουν σε αυτό, είναι οι Ακαϊντίν και κυρίως ο Τσαλχάνογλου, οι οποίοι θα λείψουν από αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση. Αντιθέτως, εξέτισε την τιμωρία του ο Μπαρντακτσί.

Την τελευταία φορά που η Αυστρία αντιμετώπισε την Τουρκία, τη διέλυσε με 6-1, στο φιλικό της 26ης Μαρτίου στη Βιέννη. Οι παίκτες της γνωρίζουν ότι δεν θα είναι το ίδιο εύκολο παιχνίδι.

H Αυστρία έχει νικήσει 9 φορές την Τουρκία ενώ η Τουρκία επικράτησε 7 φορές και μόλις ένα ματς έληξε ισόπαλο ( για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τ0 2011 με 0-0 στην Αυστρία ) , αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο ματς που έχον δώσει .

Πρόταση : Over

(Visited 285 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x