ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σεαρά – Σάντος  

Βραζιλία Β΄: Σεαρά – Σάντος  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την άνοδο στο «Καστελάο» της Φορταλέζα, ανάμεσα στην τοπική Σεαρά και την Σάντος, με την οποία ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Επικράτηση με 4-2 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Ιτουάνο, με την Σεαρά όχι μόνο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά να βρίσκεται πλέον στο -3 από την πρώτη τετράδα. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο έβδομο λεπτό, με την Σεαρά όμως να κυριαρχεί στην συνέχεια, να ισοφαρίζει στο είκοσι και να πραγματοποιεί την ανατροπή με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Το 3-1 που έβαλε ουσιαστικά το νερό στο αυλάκι στο τριάντα εννέα, το κερασάκι στην τούρτα για την Σεαρά στο εβδομήντα τρία, ενώ το τελικό 4-2 από την Ιτουάνο στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό. Τέσσερις νίκες επίσης και τρεις ισοπαλίες σε επτά συνολικά ματς στο φετινό πρωτάθλημα στο «Καστελάο».

Στην άλλη πλευρά, αγχωτικό 1-0 για την Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε, με το οποίο η Σάντος βρέθηκε στην 2η θέση και το -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Αβαΐ. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, με την Σάντος όμως, η οποία είχε και ένα δοκάρι, πιο τυχερή, φτάνοντας στο 1-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με μία κοντινή κεφαλιά του Ουίλιαν.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία ανάμεσα στην Σεαρά και την Σάντος στο «Καστελάο» της Φορταλέζα (2-2-2).

Αήττητη στο γήπεδο της η Σεαρά, ενώ απρόβλεπτη μεν, αλλά πάντα το σπουδαιότερο «όνομα» της κατηγορίας η Σάντος. Δεν θα μπλέξω με σημείο, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, που δείχνει να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.151 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x