ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Europa League: Έλφσμποργκ – Πάφος

Προκριματικά Europa League: Έλφσμποργκ – Πάφος
Spread the love

Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση στην Πάφο , για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της, όπου αντίπαλος θα είναι η Σουηδική Έλφσμποργκ στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ασφαλώς και η Σουηδική ομάδα είναι κάνα… μεγαθήριο και ούτε τρομάζει τους Κυπελλούχους Κύπρου και με όσα έδειξε στην Αυστρία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό και έτοιμη να βγάλει εις πέρας το σουηδικό εμπόδιο στο πλαίσιο του α΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Πάντως, η τεχνική ηγεσία δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το παρατάχθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό (0-0). Συγκεκριμένα: Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Γκόλνταρ, Μπρούνο, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πελάζιο, Κορέια.

Επανήρχισε το πρωτάθλημα Σουηδίας, με την Έλφσμποργκ να επικρατεί της Brommapojkarna, με 3-0 χάρη σε γκολ των Hedlund, Baidoo και Gudmundsson. Μια νίκη που την άνεβασε στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά από 14 αγώνες.

Στο παιχνίδι αυτό έκανε ντεμπούτο ο νέος προπονητής της ομάδας Oscar Hiljemark ο οποίος επέλεξε σχηματισμό 3-4-3.

Θεωρητικά η Πάφος είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο, κόντρα σε μία σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα, η οποία έχει δώσει 14 παιχνίδια για το πρωτάθλημα Σουηδίας το οποίο είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους.

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 255 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x