ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σάντος – Ιτουάνο  

Βραζιλία Β΄: Σάντος – Ιτουάνο  
Spread the love

Μίνι ντέρμπι Παουλίστα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο, το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τη «μεγάλη» Σάντος σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Ιτουάνο.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Δέκα βαθμοί για την Σάντος στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με την σπουδαία ομάδα του Σάο Πάολο να φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της, μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα, όντας, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με ένα ματς λιγότερο. Εντός 2-0 αρχικά με την Γκοϊάς, 0-0 ακολούθως στην έδρα της Μιρασόλ, αγχωτικό 1-0 φιλοξενώντας την Σαπεκοένσε, ενώ σπουδαίο 1-0 την περασμένη εβδομάδα στο «Καστελάο» της Φορταλέζα σε βάρος της τοπικής Σεαρά, όπου υποχρέωσε μάλιστα την αντίπαλο της στην πρώτη της ήττα στο γήπεδο της. Με νέα νίκη σήμερα θα βρεθεί, καθώς βρίσκεται για την ώρα στο -2 από την πρωτοπόρο μετά τα χθεσινά ματς Βίλα Νόβα.

Στην άλλη πλευρά, δραματικό 3-2 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο ΣΠ, με την Ιτουάνο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από επτά αγωνιστικές, παίρνοντας ταυτόχρονα βαθιά ανάσα, έστω και αν ακόμα έχει πολύ δρόμο, καθώς βρίσκεται στο -6 από την γραμμή της παραμονής. Προβάδισμα τριών τερμάτων για την Ιτουάνο στη μονομαχία της με τη Μποταφόγκο ΣΠ, με την ομάδα του Ιτού όμως να κάνει στην συνέχεια τα εύκολα δύσκολα, καθώς είδε την αντίπαλο της να μειώνει σε 3-2 στο σαράντα οκτώ και να πιέζει για την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να διατηρήσει το πολύτιμο 3-2, παρά το γεγονός μάλιστα πως στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με παίκτη λιγότερο.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Σάντος και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες της την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ιτουάνο, όλες στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος Παουλίστα.

Φαβορί τόσο αγωνιστικά όσο και στο σετ των τιμών η Σάντος, επιλέγοντας όμως ειδικό στοίχημα τερμάτων για κάτι ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 904 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x