ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Κρισιούμα  

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Κρισιούμα  
Spread the love

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες και να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη η Κορίνθιανς, η οποία με νέο προπονητή στον πάγκο τον 64χρονο Αργεντινό, Ραμόν Ντίας, φιλοξενεί την Κρισιούμα.  

Αξίζει να τονιστεί, πως πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση. Η πρώτη εξάδα επίσης στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι έξι ομάδες που ακολουθούν στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες. Άξιο αναφοράς πάντως, πως ο αριθμός συμμετοχών στις δύο διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής αλλάζει και αυξάνεται, ανάλογα με το ποια ομάδα κατακτήσει το κύπελλο και φυσικά του αν κερδίσουν ή όχι ομάδες της Βραζιλίας το Κόπα Λιμπερταδόρες ή το Σουνταμερικάνα ή και τα δύο.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες με σχεδόν κάτω τα χέρια για την Κορίνθιανς, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 0-3 αρχικά στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο και το 0-2 από την Βάσκο στο Ρίο να την διατηρούν στην επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς νίκη επίσης μακριά από το γήπεδο της, με κάκιστο για τα δεδομένα της το 0-2-7 σε εννέα εκτός έδρας ματς στο Μπραζιλεϊράο.

Στην άλλη πλευρά, στην 14η θέση η Κρισιούμα και το +5 τόσο από την επικίνδυνη ζώνη όσο και την σημερινή της αντίπαλο, μάλιστα με δύο ματς λιγότερα, με οδυνηρό πάντως το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την ουραγό Φλουμινένσε. Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της, αλλά βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Το σοκ πάντως ήρθε ένα λεπτό πριν το φινάλε, με την Φλουμινένσε να της «κλέβει» τη μπουκιά από το στόμα, στερώντας της δύο πολύτιμους βαθμούς. Άξιο αναφοράς πάντως, πως έχει βρει δίχτυα και στα 14 ματς που έχει δώσει στο Μπραζιλεϊρό, ανεξάρτητα φυσικά αποτελέσματος.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κορίνθιανς.

Πιεσμένη και στην επικίνδυνη ζώνη η Κορίνθιανς και με άγνωστο αν ο Ραμόν Ντίας έχει προλάβει να περάσει την δική του φιλοσοφία στο ελάχιστο διάστημα που είναι στον πάγκο, έχοντας απέναντι μάλιστα ένα αντίπαλο που έχει βρει δίχτυα όπως προαναφέρθηκε σε όλα τα ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.089 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x