ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λίγκα Κίτο – Όλγουεϊς Ρέντι  

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λίγκα Κίτο – Όλγουεϊς Ρέντι  
Spread the love

Στο «Ροντρίγκο Παζ Ντελγκάδο» του Κίτο, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην κάτοχο του τροπαίου Λίγκα και την Όλγουεϊς Ρέντι, για τα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Βολιβία.

Να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί επίσης, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην φάση των «16» με τη Λανούς (Αργεντινή).

Σε ρηχά νερά στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η Λίγκα Κίτο, καταφέρνοντας τελικά να επικρατήσει 2-0 της Ουνιβερσιτάριο στο «Ροντρίγκο Παζ Ντελγκάδο» την τελευταία αγωνιστική και να της «κλέψει» την 3η θέση του 4ου ομίλου, σε μία αναμέτρηση που ήθελε μόνο το τρίποντο και η ομάδα του Περού έπαιζε για δύο αποτελέσματα. Στη μάχη πλέον των πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί που καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο. Στον αντίποδα, στην 2η θέση του 1ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα η Όλγουεϊς Ρέντι, στην οποία βρέθηκε την τελευταία αγωνιστική, μετά το βαρύ 0-4 στο Μεντεγίν από την ομώνυμη ομάδα.

Προϊστορία: Εννέα νίκες για τη Λίγκα Κίτο, μία ισοπαλία και μία ήττα, σε 11 συνολικά ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Βολιβίας. Μοναδική ήττα, το βαρύ 0-3 από την Δε Στρόνγκεστ το 2005, στον 2ο προκριματικό γύρο τότε του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ «παρθενική» επίσκεψη για την Όλγουεϊς Ρέντι η σημερινή στο Εκουαδόρ.

Ένα Κόπα Λιμπερταδόρες και δύο Σουνταμερικάνα στην συλλογή της σαφώς πιο έμπειρης και μπαρουτοκαπνισμένης στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, Λίγκα Κίτο, με αυτό πάντως να μην δικαιολογεί το 1,20 που την συνοδεύει. Ειδικό στοίχημα τερμάτων, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 743 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x