ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Μιρασόλ  

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Μιρασόλ  
Spread the love

Με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί η Κοριτίμπα, η οποία δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα και η οποία φιλοξενεί στο «Κόουτο Περέιρα» την 8η στον βαθμολογικό πίνακα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, Μιρασόλ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Ήττα με 1-2 στο Μασεϊό από την Κλαμπ Ρεγκάτας, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο τριάντα πέντε μπροστά στο σκορ, με την Κοριτίμπα να αδυνατεί να «σπάσει» το ρόδι μακριά από το γήπεδο της, «πληρώνοντας» το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε στο τελευταίο ημίωρο, αλλά και τις αδυναμίες που βγάζει εκτός έδρας στην επιφάνεια. Η ισοφάριση για την Κλαμπ Ρεγκάτας στο πενήντα τρία, με την ομάδα του Μασεϊό να ρίχνει την Κοριτίμπα στο καναβάτσο, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα ο απολογισμός της σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Κόουτο Περέιρα» και τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες πλέον μακριά από αυτό.

Κάτι ανάλογο και για τη Μιρασόλ, η οποία ηττήθηκε 2-4 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας από την τοπική Πόντε Πρέτα. Μπροστά στο σκορ η Μιρασόλ στο εικοστό έκτο λεπτό από πέναλτι του Γκαμπριέλ, με την αντίπαλο της όμως όχι μόνο να ισοφαρίζει άμεσα (30΄), αλλά να ανατρέπει τα δεδομένα στο σαράντα εννέα και να βάζει βάσεις νίκης στο εβδομήντα. Ο Λουίζ Οτάβιο αυτός που μείωσε για τη Μιρασόλ σε 2-3 στο ογδόντα εννέα, με το ματς να παίρνει χαρακτήρα θρίλερ, πριν η Πόντε Πρέτα φτάσει στο υπέρ της 2-4 στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς νίκη η Μιρασόλ μετά και από αυτό το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες σε οκτώ συνολικά ματς και μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με το 6-1-0 στο γήπεδο της.

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στην Κοριτίμπα και τη Μιρασόλ την τελευταία δεκαετία στο «Κόουτο Περέιρα».

Μονομαχία ομάδων με τον ίδιο στόχο, που βράζουν αν προτιμάτε στο ίδιο καζάνι, με επιλογή μου τον «άσο», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και το ότι η Μιρασόλ χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.166 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x