ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλαμένγκο  – Κρισιούμα  

Βραζιλία: Φλαμένγκο  – Κρισιούμα  
Spread the love

Στο «Μανέ Γκαρίντσα» της Μπρασίλια και όχι στο θρυλικό «Μαρακανά», το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, με την τυπικά γηπεδούχο Φλαμένγκο να φιλοξενεί την Κρισιούμα.

Αξίζει να τονιστεί, πως πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση. Η πρώτη εξάδα επίσης στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι έξι ομάδες που ακολουθούν στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες. Άξιο αναφοράς πάντως, πως ο αριθμός συμμετοχών στις δύο διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής αλλάζει και αυξάνεται, ανάλογα με το ποια ομάδα κατακτήσει το κύπελλο και φυσικά του αν κερδίσουν ή όχι ομάδες της Βραζιλίας το Κόπα Λιμπερταδόρες ή το Σουνταμερικάνα ή και τα δύο.

Ένας μόλις βαθμός για την Φλαμένγκο σε δύο συνεχόμενα ματς στο «Μαρακανά», με αποτυχία σίγουρα τόσο το 1-1 αρχικά με την Κουιαμπά όσο φυσικά και την ήττα σοκ που ακολούθησε από την Φορταλέζα (1-2), όντας πλέον στην 3η θέση και το -5 από την κορυφή, έστω και με ένα αγώνα λιγότερο από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Μποταφόγκο. Ένας μόλις βαθμός όμως και για την Κρισιούμα στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές, με την ομάδα της Σάντα Καταρίνα σε περιπέτειες από την στιγμή που βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και με δύο αγώνες λιγότερους. Ήττα με 1-2 αρχικά στο Σαλβαντόρ από την τοπική Βιτόρια, αποτυχία θεωρητικά το 1-1 ακολούθως με την ουραγό Φλουμινένσε, ενώ 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κορίνθιανς, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου μπροστά στο σκορ (42΄).

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Φλαμένγκο.

Φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, η Φλαμένγκο, αλλά ευάλωτη αμυντικά και απρόβλεπτη το τελευταίο διάστημα. Ειδικό στοίχημα τερμάτων πάντως η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι ελκυστικό, ειδικά από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η Κρισιούμα, η οποία παίζει με άγνοια κινδύνου και η οποία έχει βρει δίχτυα και στα 14 ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα φυσικά έδρας και αποτελέσματος.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 924 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x