ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Ντανούμπιο   

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Ντανούμπιο   
Spread the love

Στο «Καμπεόνες Ολίμπικος» το ματς ανάμεσα στη Μπόστον Ρίβερ και τη Ντανούμπιο, το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Intermedio ή ενδιάμεσου αν προτιμάτε πρωταθλήματος.      

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Δύο όμιλοι επίσης των οκτώ ομάδων στο ενδιάμεσο πρωτάθλημα, με τις νικήτριες αυτών να αναμετρώνται στον τελικό. Η νικήτρια του τελικού κερδίζει την συμμετοχή της στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα και θέση στον τελικό του Σούπερ Καπ όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης.

Δύο συνεχόμενες πολύ σπουδαίες βαθμολογικά εντός έδρας νίκες για τη Μπόστον Ρίβερ, με το 2-0 σε βάρος της Σέρο και το 2-1 κόντρα στη Μιραμάρ να την φέρνουν στην 4η θέση της συνολικής βαθμολογίας. Σπουδαίο βαθμολογικά και το σημερινό ματς, καθώς με νίκη όχι μόνο θα εδραιωθεί, τουλάχιστον προς ώρας, στην 4η θέση, αλλά θα μειώσει και στους δύο βαθμούς την απόσταση της από την 3η που οδηγεί στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και βρίσκεται για την ώρα η κυπελλούχος Ντεφενσόρ.

Στην αντίπερα όχθη, βαρύ 0-6 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Νασιονάλ, το οποίο όχι μόνο προσγείωσε στην πραγματικότητα τη μέχρι τότε αήττητη στο ενδιάμεσο πρωτάθλημα Ντανούμπιο, αλλά έφερε ταυτόχρονα στον ορίζοντα και σύννεφα καπνού, όσον αφορά την συνολική βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα, όχι μόνο στο -9 από τις θέσεις που οδηγούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, αλλά και κοντά σχετικά στην επικίνδυνη ζώνη, έστω και αν δεν διατρέχει ορατό κίνδυνο, έχοντας πλάτη έξι ομάδες και «μαξιλαράκι» ασφαλείας.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπόστον Ρίβερ, τέσσερις για τη Ντανούμπιο και δύο ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Καμπεόνες Ολίμπικος».

Σημαντικό βαθμολογικά ματς και για τις δύο ομάδες στην συνολική βαθμολογία, ενώ πολύ πιθανό έξτρα κίνητρο για τη Ντανούμπιο να μετριάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ 0-6 της προηγούμενης αγωνιστικής. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας να μπλέξω με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 870 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x