ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία Β΄: Βάρμπεργκ – Λαντσκρόνα   

Σουηδία Β΄: Βάρμπεργκ – Λαντσκρόνα   
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου, βρίσκοντας την Βάρμπεργκ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 14η θέση, στην γραμμή των μπαράζ παραμονής και στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη και τη Λαντσκρόνα στην κορυφή και στο +4 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Έστερ.

Να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτες ομάδες πανηγυρίζουν την απευθείας άνοδο, ενώ σε πλέι οφ αυτή που θα τερματίσει στην 3η θέση. Υποβιβασμός επίσης για τις δύο τελευταίες, ενώ σε πλέι άουτ για την παραμονή οι ομάδες της 13ης και 14ης θέσης.

Στόχος της Βάρμπεργκ μετά τον περσινό της υποβιβασμό από τη «μεγάλη» κατηγορία, η άμεση επιστροφή της ή να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική αν αυτό δεν ήταν εφικτό, από την στιγμή που υπάρχουν δυνατές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ρηχά νερά όμως στο φετινό πρωτάθλημα, παλεύοντας όχι για την άνοδο αλλά για την παραμονή, δείχνοντας πάντως σημάδια βελτίωσης στις τελευταίες αγωνιστικές πριν την διακοπή, καθώς κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και αν παρέμεινε σε τροχιά πλέι άουτ. Οδυνηρό πάντως το 0-1 στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα στα τέλη Ιουνίου στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ, καθώς είδε την αντίπαλο της να βρίσκει δίχτυα πέντε λεπτά πριν το φινάλε, βάζοντας της τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών.

Στον αντίποδα, πέντε συνεχόμενες νίκες για τη Λαντσκρόνα στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές πριν την διακοπή, με χαρακτηριστικό πως στις δύο τελευταίε εξ αυτών στο γήπεδο της, επικράτησε με 4-3 τόσο της Έργκριτε όσο και της Έστερσουντ. Στόχος σήμερα το έκτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, έστω και μετά από ένα περίπου μήνα, με το οποίο θα ολοκληρώσει τον 1ο γύρο στην κορυφή, στο +7 από την Έστερ και κυρίως στο +10 από την 3η στον βαθμολογικό πίνακα Ντέγκερφορς και το +12 από την 5η Σάντβικεν.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Βάρμπεργκ το 2018, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Λαντσκρόνα.

Η προ ενός μήνα αγωνιστική και φυσικά βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων δείχνει «διπλό», μάλιστα σε μία ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, βλέποντας τα δύο συνεχόμενα 4-3 της Λαντσκρόνα πριν την διακοπή, όπου κέρδισε μεν αλλά έδειξε και με έξι τέρματα παθητικό έδειξε ευάλωτη.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 872 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x