ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Γκάις – ΑΪΚ Στοκχόλμης    

Σουηδία: Γκάις – ΑΪΚ Στοκχόλμης    
Spread the love

Το ματς στο ιστορικό «Ούλεβι» του Γκέτεμποργκ, αυτό που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου του πρωταθλήματος της Σουηδίας, βρίσκοντας την τοπική Γκάις, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 7η θέση με 22 βαθμούς και την ΑΪΚ στην 8η με δύο λιγότερους.

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια Σουηδίας θα βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η 2η και η 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στο Κόνφερενς. Υποβιβασμός επίσης για τις δύο τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε πλέι άουτ για την παραμονή η 14η. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς.

Ήττα με 1-3 για την Γκάις στο προ 10 περίπου ημερών πρώτο της ματς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος στην έδρα της Σίριους, στο οποίο αν και κινήθηκε σε ρηχά νερά έβγαλε σημάδια αντίδρασης και ισοφάρισε προσωρινά στο πενήντα και στο οποίο όμως δεν κατάφερε τίποτα μετά το 1-2 της αντιπάλου της στο πεντηκοστό πέμπτο λεπτό. Στόχος φυσικά να μη μπλέξει σε περιπέτειες, όντας στο +6 από την 14η στον βαθμολογικό πίνακα Κάλμαρ. Στην αντίπερα όχθη, μία ακόμα απογοητευτική χρονιά, τουλάχιστον προς ώρας, με την ΑΪΚ στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, πανηγυρίζοντας μάλιστα το πρώτο της «διπλό», στο προ δέκα περίπου ημερών ματς στην έδρα της Χάλμσταντ.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Γκάις.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ισάξιων σχεδόν ομάδων, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να δείχνει η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 828 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x