ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σάντος – Κοριτίμπα  

Βραζιλία Β΄: Σάντος – Κοριτίμπα  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο ιστορικό «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο, με την Σάντος να ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην κορυφή, την στιγμή που η Κοριτίμπα, που ξεκίνησε ως ένα εκ των φαβορί για την άνοδο, έχει μπλέξει, τουλάχιστον προς ώρας, σε περιπέτειες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Ισοπαλία με 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής στην Γκοϊανία με την τοπική και 2η στον βαθμολογικό πίνακα Βίλα Νόβα, με την Σάντος ευχαριστημένη στο φινάλε με τη μοιρασιά των βαθμών, από την στιγμή που διατήρησε την κορυφή αλλά και πλάτη την αντίπαλο της. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι, με την Σάντος μπροστά στο σκορ στο πενήντα πέντε, με κοντινή κεφαλιά του Φουρτς και το 1-1 από την Βίλα Νόβα δέκα λεπτά αργότερα. Με αριθμητικό πλεονέκτημα επίσης από το εβδομηκοστό έκτο λεπτό, αλλά με μία μόλις ευκαιρία μέχρι το φινάλε, αδυνατώντας να το εκμεταλλευτεί. Στην άλλη πλευρά, πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Κοριτίμπα, η οποία αν και είχε υπεροχή και ευκαιρίες στο πρόσφατο της ματς φιλοξενώντας τη Μιρασόλ, «τιμωρήθηκε» από την αντίπαλο της και έμπλεξε πλέον  όπως προαναφέρθηκε σε περιπέτειες, όντας στο +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Σάντος, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κοριτίμπα, με πιο πρόσφατη το 2-1 του περσινού Μπραζιλεϊράο, με τις δύο ομάδες στη «μεγάλη» κατηγορία, γνωρίζοντας στο φινάλε τον υποβιβασμό.

Σε καλύτερο momentum η Σάντος, η οποία παίρνει το τελευταίο διάστημα, εύκολα ή δύσκολα, τα επιθυμητά για αυτή αποτελέσματα και η οποία έχει εξαιρετική προϊστορία την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κοριτίμπα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.282 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x