ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σκωτία Λιγκ Καπ: Κόουβ Ρέιντζερς – Λίβινγκστον     

Σκωτία Λιγκ Καπ: Κόουβ Ρέιντζερς – Λίβινγκστον     
Spread the love

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ της Σκωτίας και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μπάλμοραλ» του Αμπερντίν για τον 5ο όμιλο, με την τοπική Κόουβ Ρέιντζερς να παίζει ουσιαστικά τα ρέστα της, την στιγμή που η Λίβινγκστον με νίκη θα έρθει πιο κοντά στην πρόκριση.

Οκτώ όμιλοι στην συγκεκριμένη φάση του Λιγκ Καπ, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο στις νικήτριες αυτών αλλά και στις τρεις καλύτερες δεύτερες. Πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, ενώ απαραίτητη σημείωση, πως σε κάποιο ματς υπάρχει ισοπαλία, ακολουθεί διαδικασία των πέναλτι, με τη νικήτρια να παίρνει δύο βαθμούς και την ηττημένη ομάδα ένα. Στην 1η θέση του 5ου ομίλου η Λίβινγκστον με έξι βαθμούς, στην 2η η Φόρφαρ με πέντε, τρεις βαθμοί τόσο για την Σπάρτανς όσο και τη Ντανφέρμλιν, ενώ ουραγός με μόλις ένα η Κόουβ Ρέιντζερς. Άξιο αναφοράς, πως η Λίβινγκστον, η Σπάρτανς και η Κόουβ Ρέιντζερς έχουν δύο αγώνες και η Φόρφαρ με τη Ντανφέρμλιν από τρία.

Βαρύ 0-5 στο πρώτο της ματς στην φάση των ομίλων αλλά και πρώτο επίσημο γενικότερα για την φετινή χρονιά για την Κόουβ φιλοξενώντας την Σπάρτανς, αν και ερχόταν από σερί νικών στα φιλικά, έστω και με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας, ενώ 1-1 ακολούθως στην έδρα της Φόρφαρ, γνωρίζοντας την ήττα όμως στην διαδικασία των πέναλτι. Στην αντίπερα όχθη, το απόλυτο για την κυνική Λίβινγκστον, η οποία επικράτησε 2-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Φόρφαρ και 1-0 ακολούθως το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας τη Ντανφέρμλιν.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Λίβινγκστον, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία με την Κόουβ Ρέιντζερς στο Αμπερντίν. Χαρακτηριστικό μάλιστα, πως βρίσκονται αντιμέτωπες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Λιγκ Καπ στην φάση των ομίλων, μετά το 2-1 της Λίβινγκστον το 2022 και το επιβλητικό της πέρασμα από το «Μπάλμοραλ» το 2023 (5-0).

Φαβορί τόσο στο σετ των τιμών, όσο και αγωνιστικά, η Λίβινγκστον, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ειδικό στοίχημα τερμάτων, ψάχνοντας κάτι ελαφρώς πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 734 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x