ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σκωτία Λιγκ Καπ: Πάρτικ Θιστλ – Κλάιντ     

Σκωτία Λιγκ Καπ: Πάρτικ Θιστλ – Κλάιντ     
Spread the love

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ της Σκωτίας, με την Πάρτικ Θιστλ σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας για τν 7ο  στην Γλασκώβη την Κλάιντ.

Οκτώ όμιλοι στην συγκεκριμένη φάση του Λιγκ Καπ, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο στις νικήτριες αυτών αλλά και στις τρεις καλύτερες δεύτερες. Πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, ενώ απαραίτητη σημείωση, πως σε κάποιο ματς υπάρχει ισοπαλία, ακολουθεί διαδικασία των πέναλτι, με τη νικήτρια να παίρνει δύο βαθμούς και την ηττημένη ομάδα ένα. Στην 1η θέση του 7ου ομίλου η Μάδεργουελ με οκτώ βαθμούς, στην 2η η Πάρτικ Θιστλ με έξι, στην 3η με τρεις λιγότερους η Κλάιντ, ενώ χωρίς ελπίδες στην 4η η Μοντρόουζ με ένα και στην 5η με μηδέν η ομάδα του Εδιμβούργου. Να σημειωθεί, πως η Μάδεργουελ και η ομάδα του Εδιμβούργου έχουν τρία ματς και η Πάρτικ Θιστλ, η Κλάιντ και η Μοντρόουζ από δύο.

Αρκετό ζόρι για την Πάρτικ Θιστλ στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Μοντρόουζ, με την ομάδα της Γλασκώβης να πραγματοποιεί τελικά την ανατροπή στο υπέρ της 3-2, ενώ περίπατος όπως αναμενόταν το Σάββατο που μας πέρασε στο Εδιμβούργο (6-0). Με νίκη σήμερα φτάνει τους εννέα βαθμούς και βάζει πλάτη τη Μάδεργουελ, στην έδρα της οποίας θα παίξει στο φινάλε την πρωτιά. Στον αντίποδά, τα ρέστα της σήμερα και για την έκπληξη η Κλάιντ, η οποία στο φινάλε φιλοξενεί την αδιάφορη Μοντρόουζ. Επιβλητικό 5-0 αρχικά στο Εδιμβούργο, ενώ 1-3 ακολούθως φιλοξενώντας τη Μάδεργουελ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πάρτικ Θιστλ την τελευταία δεκαετία σε ισάριθμα ματς φιλοξενώντας την Κλάιντ, με 3-2 το 2019 και 2-0 το 2021.

Το 1,28 που συνοδεύει την Πάρτικ δεν παίζεται ούτε στην φυλακή, επιλέγοντας έστω και στο 1,50, χωρίς να είναι και αυτή κάποια ελκυστική τιμή, το Over 2,5.

(Visited 994 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x