ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ιντερνασιονάλ – Ροζάριο Σεντράλ       

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ιντερνασιονάλ – Ροζάριο Σεντράλ       
Spread the love

Στο Πόρτο Αλέγκρε ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την Ροζάριο Σεντράλ να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Αργεντινή.

Να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Ιντερνασιονάλ με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί επίσης, θα βρεθεί αντιμέτωπη στην φάση των «16» με την Φορταλέζα (Βραζιλία). Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ματς στην Αργεντινή, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Ιντερνασιονάλ, η οποία μάλιστα είχε στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου και ένα οριζόντιο δοκάρι, με την Ροζάριο Σεντράλ όμως με σύμμαχο και την τύχη, να φτάνει στο υπέρ της 1-0 στο τεσσαρακοστό ένατο λεπτό.

Ξεκίνημα στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ροζάριο Σεντράλ, εκεί πάντως όπου η 3η θέση που της έδωσε την ευκαιρία να «υποβιβαστεί» στα πλέι οφ του Σουνταμερικάνα την άφησε ικανοποιημένη, από την στιγμή που δε μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τόσο την Ατλέτικο Μινέιρο όσο και την σπουδαία Πενιαρόλ. Στον αντίποδα, στην 2η θέση του 3ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα η Ιντερνασιονάλ, «πληρώνοντας» ουσιαστικά το 1-2 της τελευταίας αγωνιστικής στο Πόρτο Αλέγκρε από τη Μπελγράνο, ενώ είχε το αβαντάζ και της ισοπαλίας στη μεταξύ τους μονομαχία.

Προϊστορία: Το δεύτερο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων στο Πόρτο Αλέγκρε, μετά το 1-1 του 2005 για την φάση των «16» τότε του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Περίεργο, όσο παράξενο και αν ακούγεται, σταύρωμα, με την Ιντερνασιονάλ από αρνητικό σερί και αποτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά εδώ και μία εβδομάδα με νέο προπονητή και την Ροζάριο Σεντράλ με μικρό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά απρόβλεπτη.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 936 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x