ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Έβερτον Ντε Βίνα – Ντεπόρτες Ικίκε        

Χιλή: Έβερτον Ντε Βίνα – Ντεπόρτες Ικίκε        
Spread the love

Στο «Σαουσαλίτο» της Βίνια Ντελ Μαρ, το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Χιλής, βρίσκοντας την τοπική Έβερτον στην 8η θέση με 24 βαθμούς και τη Ντεπόρτες Ικίκε στην 5η με τρεις περισσότερους.

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια αλλά και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 7η θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται (15η και 16η). Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια οι περισσότερες νίκες και η καλύτερη επίθεση.   

Σπουδαία εμφάνιση για την Έβερτον στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου, καθώς επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο στο Σαντιάγκο της Παλεστίνο. Προβάδισμα δύο τερμάτων με την συμπλήρωση σχεδόν του πρώτου ημιώρου, η μείωση του σκορ από την Παλεστίνο στο τριάντα επτά, με την Έβερτον όμως να βάζει τέλος ουσιαστικά στο ματς με το 3-1 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (46΄). Η ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της Παλεστίνο στο εξήντα έξι, όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο, με την Έβερτον να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο ογδόντα επτά και να πλησιάζει πλέον σε απόσταση βολής από την πρώτη επτάδα. Στην άλλη πλευρά, με το δεξί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου και η Ντεπόρτες Ικίκε, η οποία πραγματοποίησε την ανατροπή στο ενενήντα στο 2-1 φιλοξενώντας την Άουνταξ Ιταλιάνο, όντας όπως προαναφέρθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Έβερτον Ντε Βίνα, μία για τη Ντεπόρτες Ικίκε και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σαουσαλίτο».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και με τον ίδιο στόχο ομάδων, παρά το γεγονός πως τις χωρίζουν τρεις βαθμοί.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.307 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x