ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιαπωνία – Μάλι     

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ιαπωνία – Μάλι     
Spread the love

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, με την Ιαπωνία να έρχεται από το εμφατικό 5-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Παραγουάης και να βρίσκεται σήμερα απέναντι στην ομάδα του Μάλι.

Να σημειωθεί, πως οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στο Ολυμπιακό τουρνουά είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους και πως την πρόκριση στη νοκ άουτ προημιτελική φάση παίρνουν οι δύο πρώτες εξ αυτών. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς.

Τον 1ο όμιλο απαρτίζουν η διοργανώτρια Γαλλία, η Νέα Ζηλανδία, η Γουινέα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, τον 2ο το Ιράκ, το Μαρόκο, η Αργεντινή και η Ουκρανία, τον 3ο η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Δομινικανή Δημοκρατία και το Ουζμπεκιστάν και τον 4ο η Ιαπωνία, το Ισραήλ, το Μάλι και η Παραγουάη.

Η νίκη της πρεμιέρας για τους Ιάπωνες, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο ματς με την Παραγουάη και οι οποίοι «καθάρισαν» όσο παράξενο και αν ακούγεται από το πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο δέκατο όγδοο λεπτό και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το είκοσι πέντε. Εικόνα διάλυσης στο τελευταίο ημίωρο για την απαράδεκτη Παραγουάη, με την Ιαπωνία να κάνει ότι θέλει, να πετυχαίνει άλλα τέσσερα τέρματα, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στην αντίπερα όχθη, ανώτερη και με περισσότερες ευκαιρίες η ομάδα του Μάλι στο ματς της  πρεμιέρας με το Ισραήλ, στο οποίο πάντως βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ, κόντρα στην ροή του αγώνα στο πενήντα έξι και στο οποίο δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο μετά την ισοφάριση στο εξηκοστό τρίτο λεπτό.

Όλες οι χώρες που συμμετέχουν έχουν παρατάξει τις Ολυμπιακές ομάδες ή τις Under23 αν προτιμάτε και όποιος θέλει να το παίξει γνώστης είναι γραφικός. Γιατί κατά καιρούς έχουμε δει αναλύσεις από σνούκερ μέχρι βελάκια ή κοκορομαχίες στην Ταϊλάνδη.  Σε προσωπικό επίπεδο, κάθε άρθρο στο site που είναι σχετικό με το Ολυμπιακό τουρνουά, θα είναι καθαρά μετά την παρακολούθηση και μόνο των αγώνων από την κρατική κυρίως τηλεόραση,  αλλά και από ορισμένα ξένα δίκτυα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.055 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x