ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ισραήλ – Παραγουάη      

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ισραήλ – Παραγουάη      
Spread the love

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά και πολύ σημαντικό βαθμολογικά ματς για τον 4ο όμιλο, με το Ισραήλ που έρχεται από ισοπαλία στην πρεμιέρα με το Μάλι, να βρίσκει απέναντι του την Παραγουάη που διασύρθηκε από την Ιαπωνία.

Να σημειωθεί, πως οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στο Ολυμπιακό τουρνουά είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους και πως την πρόκριση στη νοκ άουτ προημιτελική φάση παίρνουν οι δύο πρώτες εξ αυτών. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς.

Τον 1ο όμιλο απαρτίζουν η διοργανώτρια Γαλλία, η Νέα Ζηλανδία, η Γουινέα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, τον 2ο το Ιράκ, το Μαρόκο, η Αργεντινή και η Ουκρανία, τον 3ο η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Δομινικανή Δημοκρατία και το Ουζμπεκιστάν και τον 4ο η Ιαπωνία, το Ισραήλ, το Μάλι και η Παραγουάη.

Ικανοποιημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, η ομάδα του Ισραήλ από το 1-1 της πρεμιέρας με το Μάλι, σε ένα ματς στο οποίο αν και κινήθηκε σε ρηχά νερά, βρέθηκε μπροστά στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πενήντα έξι και στο οποίο κατάφερε να αντέξει την πίεση του Μάλι μετά την ισοφάριση στο εξηκοστό τρίτο λεπτό. Στον αντίποδα, βαρύ 0-5 για την Παραγουάη από την Ιαπωνία, με το ότι βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα σχετικά νωρίς,  στο είκοσι πέντε, να μην αποτελεί άλλοθι. Μπροστά στο σκορ οι Ιάπωνες νωρίτερα, στο δέκατο όγδοο λεπτό, ενώ εικόνα διάλυσης από την Παραγουάη στο τελευταίο ημίωρο όπου δέχθηκε αλλά τέσσερα γκολ, παίζοντας ανοιχτά και με τρομερή αφέλεια, ενώ θα μπορούσε να κρατήσει την ήττα της σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Όλες οι ομάδες έχουν παρατάξει τις Ολυμπιακές ομάδες ή τις Under23 αν προτιμάτε και όποιος θέλει να το παίξει γνώστης είναι το λιγότερο γραφικός. Σε προσωπικό επίπεδο, κάθε άρθρο στο site που είναι σχετικό με το Ολυμπιακό τουρνουά, θα είναι καθαρά μετά την παρακολούθηση και μόνο των αγώνων από την κρατική τηλεόραση, κυρίως, αλλά και από ορισμένα ξένα δίκτυα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 967 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x