ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λέστερ -Τρανμιρ

Spread the love

Στο King power η Λέστερ φιλοξενεί την Τρανμίρ.

Οι “Αλεπούδες”  μπαίνουν για πρώτη φορά   στον θεσμό του Λιγκ Καπ για φέτος ενώ έχουν ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν  στην Πρεμιερ.  Συγκεκριμένα έφεραν 1-1 με την Τότεναμ, εντός έδρας, για να ακολουθήσει η ήττα από την Φούλαμ, στο Λονδίνο ,με 2-1.  Εχουν κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο(1997-2000).

Λογικά θα γίνει ροτέισον  εν όψει συνέχειας με την ομάδα  να  υποδέχεται την Αστον Βίλα.

Η Τρανμίρ, απο την άλλη, είναι αήττητη, μεν στη Λιγκ 2 ,αλλά με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Το καλό είναι ότι δεν έχει δεχτεί γκολ αλλά έχει βάλει μόλις ένα (1-0 τη Γουόλσολ) .Στον προηγούμενο γύρο νίκησε με 3-0 την Ακρινγκτον.

Προϊστορία: Πέρυσι ,στο Λίβερπουλ, η Λέστερ απέκλεισε ,τέτοια εποχή, την αντίπαλο της με 0-2(Εντιντί-Βάρντι) .Στο Λέστερ το ρεκορ είναι 1-1-1,πιο πρόσφατο 3-1 της Λιγκ 1 πριν 15 χρόνια.

Εκτίμηση:  Η Λέστερ είναι  το φαβορί με μία Τρανμίρ που θα παίξει αμυντικά και ότι βγεί..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 226 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x