Στο Ρέικιαβικ , η Ισλανδία κοντράρεται με το Μαυροβούνιο.
Δεν τα κατάφερε η Ισλανδία να πάει στο Eurο, μιας και στον απόλυτο δικό της τελικό έχασε με 2-1 από την Ουκρανία. Προηγήθηκε με τον Γκούντμουσον αλλά στο τέλος λύγισε. Καλή ομάδα-ισορροπημένη απο τον έμπειρο Χαρέιντε που άλλαξε πράγματα στο ρόστερ με κάποιες νεες κλήσεις και μάλιστα είναι εκτός και οι δύο στόπερ του Παναθηναϊκού , Ινγκασον και Μάγκνουσον.
Μετά τα προκριματικά έδωσε δύο φιλικά όπου κέρδισε την Αγγλία(0-1) και έχασε από την Ολλανδία με 4-0.
Το Μαυροβούνιο, απο την άλλη, στα προκριματικά έμεινε πίσω απο Ουγγαρία και Σερβία, το πάλεψε αρκετά αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Προσινέτσκι προσπαθεί να δέσει την εμπειρία με νέα πρόσωπα αλλά δεν είναι και εύκολο.
Κανονικά στην αποστολκή ο Γιόβετιτς που θα είναι και βασικός στα πλάνα μαζί με τον φορ Μουγκόρα παρά το γεγονός ότι δεν έχει ομάδα. Εκτός ο εμβληματικός Στέφαν Σάβιτς.
Προϊστορία: Σε φιλικό το 2012, το Μαυροβούνιο νίκησε με 2-1.
Εκτίμηση: Ισορροπημένο ματς με την επιλογή μου να είναι το γκολ γκολ