ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Πατριότας – Μπουκαραμάνγκα   

Κολομβία: Πατριότας – Μπουκαραμάνγκα   
Spread the love

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ματς στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα, καθώς η τοπική Πατριότας δίνει μάχη παραμονής, την στιγμή που η πρωταθλήτρια Μπουκαραμάνγκα προσπαθεί να προλάβει τα πλέι οφ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Πολύτιμο 2-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Ενβιγκάδο, με την Πατριότας να πανηγυρίζει όχι μόνο το δεύτερο της τρίποντο στο Κλαουσούρα, αλλά να παίρνει ταυτόχρονα βαθιά ανάσα, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Στον αντίποδα, 0-2 για τη Μπουκαραμάνγκα φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας να αδυνατεί να δώσει συνέχεια στο μικρό της σερί, μετά το 2-1 του Κλαουσούρα στην έδρα της Ντεπορτίβο Πάστο και το εντός 3-1 του κυπέλλου με την Σάντα Φε. Το θετικό βέβαια πως έχει εξασφαλίσει εισιτήριο του Κόπα Λιμπερταδόρες ως νικήτρια του Απερτούρα, σημειώνοντας πάντως, πως βρίσκεται στο -5 από την πρώτη οκτάδα και θα είναι αποτυχία όντας πρωταθλήτρια να μην βρεθεί στα πλέι οφ του Κλαουσούρα.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Πατριότας, τέσσερις για τη Μπουκαραμάνγκα και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Τούνχα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο). Αξίζει να τονιστεί, πως βρέθηκαν αντιμέτωπες φέτος και στον 2ο γύρο του κυπέλλου, με τη Μπουκαραμάνγκα να παίρνει εύκολα την πρόκριση επικρατώντας 3-0 τόσο στο γήπεδο της όσο και στην Τούνχα.

Κάθε ματς για την Πατριότας ειδικά στο γήπεδο της, έχει χαρακτήρα «τελικού», ενώ απρόβλεπτη μεν αλλά πάντα υπολογίσιμη η πρωταθλήτρια Μπουκαραμάνγκα. Στοιχηματικά πάντως, ανεξήγητο το 3,20 του over 2.5, το οποίο σαν τιμή και μόνο αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.108 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x