ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Λέστερ
Spread the love

Στο Selhurst Park η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Λέστερ με τις δυο ομάδες να ψάχνουν την “παρθενική” τους νίκη στην διοργάνωση έχοντας μαζέψει μέχρι τώρα από έναν πόντο.

Οι “Αετοί” πούλησαν τον Ολίσε στην Μπάγερν Μονάχου αλλά κράτησαν τους: Έζε, Κουεχί οι οποίοι μαζί με τον Ματετά , που φόρτωσε με πολλά γκολ τις αντίπαλες άμυνες στο Ολυμπιακό Τουρνουά , τον νεοφερμένο από την Άρσεναλ Ενκέτια αλλά και τον ακούραστο Άνταμ Γουόρτον στα χαφ συνθέτουν έναν “κορμό” που μπορεί φέτος να οδηγήσει την ομάδα ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ είναι χαμηλά στην βαθμολογία , στην 16η θέση, αφού πραγματοποίησαν “φτωχό” ξεκίνημα με δυο ήττες back to back απέναντι σε Μπρέντφορντ, Γουέστ Χαμ , αλλά η πρόσφατη εμφάνιση τους στο 1-1 κόντρα στην Τσέλσι έδειξε πως βρίσκονται σε σωστό δρόμο.

Δεν πρέπει να βρεθούνε πρώτοι πίσω στο σκορ αφού είναι χαρακτηριστικό πως με τον Αυστριακό τεχνικό στον πάγκο τους όσες φορές έχει συμβεί αυτό όχι μόνο δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε εφτά αγώνες αλλά έχουν χάσει κιόλας στους πέντε από αυτούς.

Οι “Αλεπούδες” στην επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια μετράνε συγκομιδή μόλις ενός βαθμού. Είναι από την ισοπαλία που έφεραν με την Τότεναμ (1-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού στην συνέχεια έχασαν με το ίδιο ακριβές σκορ ( 2-1) από την Φούλαμ και την Άστον Βίλα εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.

Ξεμούδιασαν με το εύκολο 4-0 στο Λιγκ Καπ επί της αδύναμης Τρανμίρ αλλά τώρα χρειάζονται βαθμούς. Μην ξεχνάμε πως έχουν δεχτεί πρώτοι γκολ και στα τρία πρώτα τους παιχνίδια στην διοργάνωση ενώ αν τους συμβεί και τώρα το ίδιο δεν θα είναι καλός οιωνός αφού στο παρελθόν τους συνέβη δυο φορές σε εκκίνηση πρωταθλήματος και υποβιβάστηκαν και στις δυο.

Προϊστορία: Στο αντίστοιχο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι την Πρωταπριλιά του 2024 η Πάλας επικράτησε με 2-1 και κέρδισε με ανατροπή την Λέστερ. Συνολικά οι 9 νίκες που μετράνε απέναντι τους είναι οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.

* Τα μισά από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Πάλας έχουν λήξει με πάνω από δυο γκολ. Τα 4/6 μάλιστα με Over 3,5. Και σε αυτό το ματς αναμένω πολλά γκολ και αυτή θα είναι η επιλογή μου. Ωστόσο επειδή δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους θα ποντάρω και στον Άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 618 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x