Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Ρεάλ -Στουτγκάρδη

Champions League: Ρεάλ -Στουτγκάρδη
Spread the love

Στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ  κοντράρεται με τη Στουγκάρδη.

 

Οι  “Μερένχες”  προέρχονται απο  δύο σερί νίκες στο Πρωτάθλημα ,με 2-0 επί της Μπέτις και δύο γκολ του  Μπαπέ, ενώ πέτυχαν την απόλυτη επαγγελματική νίκη στο 0-2 επί της Σοσιεδάδ στο “Ανοέτα”.  Σκόρερ οι Βινίσιους και Μπαπέ.

Με τη Ρεάλ ,που έχει χάσει βαθμούς στο Πρωτάθλημα, να έχει 11 βαθμούς και να είναι στο -4 απο την κορυφή.

Ο Αντσελότι  αναμένεται  να  ξεκίνήσει  με τον Μπέλιγχαμ που είχε  χάσει ένα μήνα απο τις υποχρεώσεις της Αγγλίας και της Ρεάλ, όπως και ο Τσουαμενί .Εκτός ο Μπραχίμ Ντίαζ, που τραυματίστηκε  με τη Σοσιεδάδ όπως και οι Καμαβινγκά- Σεμπάγιος που θα επιστρέψουν σε ένα μήνα.

Η Στουτγκάρδη, απο την άλλη,  είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς (3-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις.Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2010 όπου και είχε αποκλειστεί στους “!6” από την Μπαρτσελόνα με 4-0.  Ομάδα με επιθετικές βλέψεις  που βάζει εύκολα γκολ ,ενώ αν εξαιρέσεις το  εντός έδρας 3-3 με τη Μάιντζ  η γερμανική ομάδα έχει βάλει 5 γκολ στην Μούνστερ για το Κύπελλο, 4 στην Καιζερσλάουτερν,σε φιλικό  και πρόσφατα  1-3 στη Γκλάντμπαχ. Ούνταβ και Ντεμίροβιτς ,με πέντε γκολ ο τελευταίος (3 στη Λιγκα και δύο με την Βοσνία) ,είναι σε εξαιρετική κατάσταση.  Εκτός οι αμυντικοί Ελ Ντακίλ και Στεργίου αλλά και  οι επίσης αμυντικοί Νάρτει και Κράτζιγκ.

Προϊστορία: Δεν έχουν παίξει μεταξύ τους ,αλλά η Ρεάλ κόντρα σε Γερμανικές ομάδες έχει 14 νίκες-5 ισοπαλίες και 6 ισοπαλίες, ενώ η Στουτγκάρδη έχει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες κόντρα σε Γερμανούς. 

Εκτίμηση: Η Ρεάλ βρίσκει τα πατήματα της ,ενώ η Στουτγκάρδη έχει επιθετικές τάσεις.. 

ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ γκολ και over 2.5.Αnytime σκορερ Mπαπέ και Βινίσιους 

(Visited 435 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x