Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

Champions League: Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας
Spread the love

Με νίκη θέλει να ξεκινήσουν οι “καθολικοι” του Μπρενταν Ρότζερς που υποδέχονται τη Σλοβαν στο “Σελτικ Παρκ”

Νταμπλ πέρσι στη Σκωτία η Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς αφού νίκησε τη Ρέιντζερς και στον τελικό του κυπελλου. Παραμένει κυριαρτχος και φέτος έχοντας κανει το 5/5 σε νικες και ειναι στην κορυφη του πινακα μαζι με την Αμπερντιν. Νίκη εντος έδρας με 2-0 το περασμένο Σαββατο επι της Χαρτς με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο (Ενγκελς πέναλτι, Μακ Κάουαν)

Πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων ειχε νικησει δικαιοτατα με 3-0 τη Ρέιντζερς στο “old firm”, παραμενει απαραβίαστη η εστία της στο πρωταθλημα (12-0), επισημο γκολ έχει δεχτει μονο στη νικη επι της Χιμπερνιαν με 3-1 για το λιγκ καπ ακριβως ενα μηνα πριν (18 Αυγουστου)! Τραυματίας ο Πολωνός μπακ Ναβροτσκι…

Οσο για τη Σλοβαν Μπρατισλαβας, η ομάδα του εμπειρου προπονητή Βλαντιμιρ βάις και του συνονόματου γιού του (Βλάντιμορ Βαϊς ο …νεοτερος που προ δεκαετιας επαιξε στον Ολυμπιακο!) ειναι μεν πρωτοπορος στη Σλοβακια, δεν εχει ομως το απολυτο. Για την ακριβεια εχει πεντε νικες και μια συντριβή 5-0 εντος έδρας απο τη Ζιλινα που ομως ειναι δεύτερη ενα βαθμο πισω!

Αξιέπαινη ωστόσο η προσπάθεια της στο Τσάμπιονς λιγκ οπου πέρασε στον ομιλο αφού έβγαλε έξω τον ΑΠΟΕΛ (2-0 , 0-0) και τη Μίντιλαντ της Δανίας με νικη 3-2 στη ρεβανς (1-1 στη Δανια) οπου με τα γκολ των τολις και Μπαρσεγκιαν στο τελευταιο δεκαλεπτο πηρε το εισιτήριο για τη league phase. Το Σαββατο νικησε εκτος έδρας την Ντουνάιτσκα Στρέντα , πάλι με ανατροπή, πάλι με (δυο αυτη τη φορα) γκολ του Μπαρσεγκιαν! Απών αποψε λογω τραυματισμου ο αμυντικός Λουκάς Παουσεκ

Στο κυπελλο κυπελλούχων της περιοδου 1963-64 μπορούμε να βρουμε το μοναδικο τους συναπάντημα στα κυπελλα Ευρώπης με τη Σελτικ να επικρατει μεσα εξω (1-0, 1-0). Θετικη παραδοση Σελτικ κοντρα σε Σλοβάκους, τέσσερις φορές η Σλοβαν επαιξε με Σκωτσέζους (1-1-2)

Celtic: Schmeichel; Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor: Engels, McGregor, Hatate; Kuhn, Kyogo, Maeda

Slovan Bratislava: Takac; Blackman, Kashia, Bajric, Wimmer; Szoke, Kucka, Tolic; Barseghyan, Strelec, Weiss Jr

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / OVER (16 σερί εντός έδρας νίκες η Σέλτικ)

(Visited 602 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x