Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

League Phase Champions League: Παρι Σεν Ζερμέν-Χιρόνα

League Phase Champions League:  Παρι Σεν Ζερμέν-Χιρόνα
Spread the love

Στο Πάρκ Ντε Πρενς, η Παρί Σεν Ζερμέν  κοντράρεται με τη Χιρόνα.

 

Oι Γάλλοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στο Πρωτάθλημα  καθώς το 4 στα 4 είναι γεγονός. Παρά το γεγονός ότι ο Kιλιάν Μπαπέ έφυγε για τη Ρεάλ ,  ο χαρακτήρας, επιθετικός γαρ των Γάλλων,  δεν έχει αλλάξει .Οι Γάλλοι θυμίζουν , εντός των τειχών,  ποδοσφαιρικό οδοστρωτήρα έχοντας  φέρει εντυπωσιακά σκορ.  Χαρακτηριστικά έχουν διαλύσει με    1-4 τη Χάβρη- 6-0 τη Μονπελιέ- 1-3 τη Λιλ και  3-1 τη Μπρέστ.   16 γκολ υπέρ και τρία κατά, τα σπουδαία κατορθώματα   της ομάδας του Λουίς Ενρίκε που ψάχνει και φέτος την Ευρωπαική επιτυχία .

Εκτός αποστολής οι Κιμπεμπε(στόπερ) και Ερνάντες(Μπακ) -Ράμος επιθετικός. Δύσκολα θα παίξει ο τερματοφύλακας Ντοναρούμα που είναι τραυματίας.

Η Χιρόνα, αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη της Λα Λιγκα την περσινή σεζόν, κλέβοντας την παράσταση  και κερδίζοντας θέση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα.

Σε πέντε αγωνιστικές  έχει  2-1-2, χάνοντας με 3-0 απο την Ατλέτικο Μαδρίτης και 1-4 απο την Μπαρτσελόνα.  Εφερε,επίσης, 1-1 με τη Μπέτις  και κέρδισε  Οσασούνα(4-0) και   0-2 τη Σεβίλλη.

Ο Μίτσελ, που είναι ένας εμβληματικός προπονητής για την Ισπανική ομάδα η  οποία κάνει ντεμπούτο σε μία ιδιαίτερα δύσκολη διοργάνωση , πέρυσι  είχε δημιουργήσει μία ομάδα με πολύ καλή ισορροπία στις γραμμές της, είχε ένα τρομερό φορ, τον Ντόβμπικ, που μετακόμισε στην Ρόμα και τον μέσο Σαβίνιο που πήγε στην….Μαμά ,Μάντσεστερ Σίτι.  4-2-3-1 το σύστημα που ακολουθεί με  τριάδα πίσω από τον Αμπελ ,τους Τσιγκάνκοφ-Χιλ-Ντανιούμα. Με λίγα λόγια , απο τη μέση και μπροστά, έχει ολικό ροτέισον.

Προϊστορία: Εντός η Παρί έχει 10-6-4 απέναντι σε Ισπανικούς συλλόγους.

Εκτίμηση:  Είναι ένα ματς -πρεμιέρα που το φαβορί είναι η Παρί …

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3.5 -Goal -goal

(Visited 451 times, 27 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x