ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λιμπερτάδ – Κρουζέιρο       

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λιμπερτάδ – Κρουζέιρο       
Spread the love

Στο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο» της πρωτεύουσας της Παραγουάης, Ασουνσιόν, η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Λιμπερτάδ και την Κρουζέιρο για τα προημιτελικά του Κόα Σουνταμερικάνα, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο Μπέλο Οριζόντε.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί επίσης, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Μεντεγίν – Λανούς.

Αρκετό ζόρι για τη Λιμπερτάδ στην φάση των «16» στο «εμφύλιο» της Παραγουάης, με την Σπορτίβο Αμελιάνο, εκεί όπου μετά τις δύο ισοπαλίες τους (1-1, 0-0), επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι. Εντός συνόρων, νικήτρια του Απερτούρα η Λιμπερτάδ, ενώ στην 6η θέση και το -8 από την πρωτοπόρο Ολίμπια στο Κλαουσούρα, μετά και το πρόσφατο 2-1 φιλοξενώντας την Σέρο Πορτένιο, όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή. Στην αντίπερα όχθη, επιτυχία σίγουρα για την Κρουζέιρο η πρόκριση στην φάση των «16» σε βάρος της «μεγάλης» Μπόκα Τζούνιορς στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς μετά το 0-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Μπομπονέρα», επικράτησε με 2-1 στον επαναληπτικό στο Μπέλο Οριζόντε. Εντός συνόρων, στην 7η θέση και το -1 από την πρώτη εξάδα, μετά το πρόσφατο 0-1 φιλοξενώντας την Σάο Πάολο.

Προϊστορία: Επτά νίκες για τη Λιμπερτάδ, οκτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες, σε 24 ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Βραζιλίας. Πέντε νίκες για την Κρουζέιρο, μία ισοπαλία και μία ήττα, στις επτά προηγούμενες επισκέψεις της στην Παραγουάη.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και ταυτόχρονα απρόβλεπτων το τελευταίο διάστημα ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 949 times, 148 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x