ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ουνιόν Σάντα Φε – Γοδόι Κρουζ   

Αργεντινή: Ουνιόν Σάντα Φε – Γοδόι Κρουζ   
Spread the love

Στο «Στάδιο της 15ης Απριλίου» της Σάντα Φε το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την τοπική Ουνιόν στην 7η θέση με 24 βαθμούς και την Γοδόι Κρουζ στην 14η με 18 αλλά και ένα αγώνα λιγότερο.

Έξι ομάδες στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η νικήτρια της Κόπα Ντε Λα Λίγκα, Εστουδιάντες, η κυπελλούχος Αργεντινής, η ομάδα που θα πάρει τη Λίγκα Προφεσιονάλ και οι τρεις καλύτερες της συνολικής βαθμολογίας. Έξι ομάδες και στο Σουνταμερικάνα, αυτές που από την 7η ως και την 12η θέση της συνολικής και υποβιβασμός για δύο. Πιο συγκεκριμένα της ουραγού της συνολικής βαθμολογίας (Κόπα Ντε Λα Λίγκα και Λίγκα Προφεσιονάλ) και της τελευταίας ομάδας της ειδικής. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε ισοβαθμία είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα μεταξύ των ομάδων ματς.

Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την Ουνιόν στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με την ομάδα της Σάντα Φε να «υποχωρεί» στην 7η θέση και το -6 από την κορυφή, μετά το 0-0 αρχικά φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Ριέστρα και το 1-1 ακολούθως στην έδρα της Λανούς. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Λανούς, η οποία άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο εικοστό τρίτο λεπτό, με την «απάντηση» όμως της Ουνιόν στο πενήντα τέσσερα. Πέντε νίκες επίσης και δύο ισοπαλίες σε επτά ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ η Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία βρίσκεται και στην 8η θέση της συνολικής βαθμολογίας, κρατώντας προς ώρας ένα εκ των εισιτηρίων του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν για την Γοδόι Κρουζ, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), με ικανοποίηση αρχικά για αυτή στην έδρα της Λανούς, με αποτυχία όμως αυτές που ακολούθησαν στο γήπεδο της με την Σαρμιέντο και την ουραγό της συνολικής βαθμολογίας Σεντράλ Κόρδοβα. Το θετικό βέβαια πως βρίσκεται στην 5η θέση της συνολικής βαθμολογίας και όχι μόνο κρατάει σφιχτά, τουλάχιστον προς ώρας, ένα εκ των εισιτηρίων του Σουνταμερικάνα, αλλά αξιώνει και κάτι περισσότερο (Κόπα Λιμπερταδόρες).

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ουνιόν, μία για την Γοδόι Κρουζ και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Σάντα Φε.

Αήττητη στο «σπίτι» της η Ουνιόν, αλλά πάντα υπολογίσιμη η Γοδόι Κρουζ, παρά το γεγονός πως είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 948 times, 14 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x