ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Κάλιαρι – Εμπολι

Α’ Ιταλίας: Κάλιαρι – Εμπολι
Spread the love

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Κάλιαρι που υποδέχεται την πολύ πιο επικινδυνη με βάση αυτα που έχουμε δει ως τώρα Εμπολι…

Χειρότερο ξεκινημα στο φετινο πρωταθλημα δεν θα μπορουσε να φανταστει η Καλιαρι. Η ομάδα του Νταβιντε Νικολα που κάθισε στον παγκο της Εμπολι στο δευτερο μισό της περσινής περιόδου, δεν εχει νικη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικες. Για την ακριβεια εχει σκοράριε μόλις ένα γκολ και μετραει δυο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ξεκίνησε τη σεζον με δυο ισοπαλίες, το 0-0 εντος με Ρόμα και το 1-1 πάλι εντός έδρας με την Κόμο με τον Πίκολι να σκοράρει το μοναδικό της φετινο επισημο γκολ. Ακολούθησαν οι ηττες 1-0 εκτος με Λέτσε και 4-0 εντός από την ανώτερη Ναπολι με “τραγική” απόδοση στο β’ ημίχρονο. Τραυματίας για τους νησιώτες ο μεσος Πράτι.

Αντίθετα η Εμπολι δειχνει ανταγωνιστικη και προσφατα εκοψε βαθμους απο τη Γιουβέντους (0-0 εντος). Αήττητη με μια νικη (2-1 μεσα στη Ρομα!) και τρεις ισοπαλίες και απολογισμο τερματων 3-2.

Ο κόουτς Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα εξέτισε τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωριας που χρωστούσε από την περσινή σεζόν και θα ειναι για πρωτη φορα φετος στον παγκο . Αποντες οι χαφ Φατσίνι και Ζουρκόβσκι κι οι μπακ Σαζόνοφ Εμπουέχι, Ντε Σίλιο

Προϊστορία: Προβαδισμα Καλιαρι εντος έδρας κοντρα στην Έμπολι (6-4-3)

Cagliari: Scuffet; Zappa, Mina, Luperto; Zortea, Marin, Deiola, Augello; Gaetano, Luvumbo; Piccoli

Empoli:Vasquez; Goglichidze, Ismajli, Viti; Gyasi, Henderson, Grassi, Pezzella; Maleh, Esposito; Colombo

ΠΡΟΤΑΣΗ: UNDER (3 στα 4 και οι δύο ως τωρα) / X2

(Visited 219 times, 10 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x