ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ιτουάνο – Κοριτίμπα    

Βραζιλία Β΄: Ιτουάνο – Κοριτίμπα    
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά το ματς στο «Νοβέλι Τζούνιορ» του Ιτού, με την τοπική Ιτουάνο οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, την στιγμή που η Κοριτίμπα θέλει να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα πανηγυρίσουν την άνοδο και οι ισάριθμες τελευταίες θα γνωρίσουν τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών, στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και ακολούθως η καλύτερη επίθεση.

Ήττα με 0-2 μεσοβδόμαδα στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ, με την Ιτουάνο να αδυνατεί να δώσει συνέχεια στο μικρό νικηφόρο σερί της, μετά το 3-2 φιλοξενώντας τη Μιρασόλ και το επιβλητικό 4-1 στην έδρα της Πόντε Πρέτα, στα δύο μίνι ντέρμπι Παουλίστα που είχαν προηγηθεί. Δύο πρόσωπα από την Ιτουάνο στο ματς στο «Ρεσακάντα», στο οποίο «πλήρωσε» ουσιαστικά τη μετριότητα της στο 1ο ημίχρονο όπου και βρέθηκε 0-2 πίσω στο σκορ. Ανώτερη με σημαντικές ευκαιρίες και ένα οριζόντιο δοκάρι στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να βάλει ούτε το γκολ της τιμής.

Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο 3-1 φιλοξενώντας την Σεαρά, με το σκορ αυτό να διαμορφώνεται εξ ολοκλήρου στο 2ο ημίχρονο, με την Κοριτίμπα να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Είχαν προηγηθεί, το 1-2 στην Καμπίνας από την τοπική και ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα Γκουαρανί, το 2-2 φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Νοβοριζοντίνο και το 1-2 της Οπεράριο, με την Κοριτίμπα πλέον στο -6 από την πρώτη τετράδα αλλά και με ένα ματς περισσότερο από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Σπορτ Ρεσίφε.

Προϊστορία: Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία στο Ιτού, ενώ επικράτηση με 4-2 για την Κοριτίμπα σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στο «Αντόνιο Κόουτο Περέιρα».

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με σημείο σε αυτή την πολύ σημαντική βαθμολογικά αναμέτρηση, ειδικά όταν μονομαχούν δύο απρόβλεπτες το τελευταίο διάστημα ομάδες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 862 times, 10 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x