ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Νασιονάλ – Μπράγκα

Πορτογαλία: Νασιονάλ – Μπράγκα
Spread the love

Μετά τις υποχρεώσεις του Champions League ξεκινούν και πάλι οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Αγωνιστική μέρα νούμερο έξι για την Λίγκα Πορτουγκάλ και ανοίγει με τον αγώνα ανάμεσα σε Νασιονάλ Μαδέιρα- Μπράγκα.

Η Νασιονάλ έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, γεγονός που την κατατάσσει στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει πετύχει τέσσερα τέρματα, ενώ έχει δεχθεί εννέα. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ισοπαλία απέναντι στην AVS με 1-1, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική.

Στην δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Σπόρτινγκ, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη πρώτη και αήττητη, η οποία και την ισοπέδωσε με το βαρύ σκορ του 6-1. Στη συνέχεια έχασε και από την Αρούκα, που βρίσκεται μία θέση κάτω από εκείνη.

Τη μοναδική της νίκη την έχει πετύχει επί της Φαρένσε με 2-0, αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι επέστρεψε και πάλι στα άσχημα αποτελέσματα. Η Εστορίλ ήταν ο τελευταίος της αντίπαλος και ο αγώνας έλειψε με 1-0 υπέρ της. Δεν είναι σε καθόλου καλή φόρμα η Νασιονάλ, ενώ και τα μεταξύ τους στατιστικά δεν είναι κατά της.

Η ομάδα του Τιάγκο Μαργαρίδο θα αγωνιστεί χωρίς τον Ουλίσες, ο οποίος εκτίει την ποινή της κόκκινης κάρτας που πήρε στον αγώνα με την Εστορίλ. Απόντες επίσης θα είναι και οι Ζοάο Αουρέλιο, Τζιμπρίλ Σουμαρέ, που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λέο Σαντος.

Από την πλευρά της η Μπράγκα ξεκίνησε με καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αλλά η πορεία της είναι φθίνουσα μέχρι και σήμερα. Πρώτο της αποτέλεσμα ήταν το 1-1 με την Εστρέλα ντα Αμαντόρα, ενώ συνέχισε με δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Μποαβίστα (1-0) και Μορεϊρένσε (3-1). Στα δύο τελευταία της παιχνίδια για την πορτογαλική λίγκα έχει μία ισοπαλία με την Ζιλ Βιθέντε, σε παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ και μία ήττα από την Γλιμαράες με 2-0 σκορ.

Παράλληλα η Μπράγκα έχει και την Ευρωπαϊκή πορεία της, νικώντας τις αντιπάλους της στα προκριματικά και περιμένοντας να ξεκινήσει η League Phase του Europa League. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ (σ.σ. του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού) θα παραταχθεί στον αγώνα με τις απουσίες του Άρεϊ Μπι (σ.σ. κόκκινη κάρτα) και του Μπρούμα (σ.σ. πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) λόγω μυικού τραυματισμού.

Η πιο σημαντική της απώλεια όμως είναι ο Ροντρίγκο Μαρτίνεζ Ζαλαζάρ, το χαφ που θα μείνει εκτός περίπου τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού και θα χάσει και το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Η Μπράγκα θα περάσει το τεστ της Νασιονάλ και την Πέμπτη ξεκινάνε και οι υποχρεώσεις της στο Europa League.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες στα μεταξύ του παιχνίδια έχουν ρεκόρ 13-3-0 με την Νασιονάλ να μην έχει κερδίσει ποτέ την σημερινή της αντίπαλο, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός. Η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει τέσσερα διαδοχικά διπλά και συνολικό σκορ στο 13-2 υπέρ της.

Πρόταση: 2 και over 2.5

(Επιμέλεια/σύνταξη κειμένου: Χρυσούλα Μουρτίκα)

(Visited 141 times, 9 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x