ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Τα ειδικά στοιχήματα κλέβουν την παράσταση και στη Λιγκ 2 μιας και τα …φαβορί είναι του φόβου….

 

292 Ντόνς-Ντονκάστερ

Μετά την ήττα από τη Γουίμπλετον (3-0) άρχισαν νεες γκρίνιες καθώς απώλειες σε τέτοια ντέρμπι περιλαμβάνουν τεράστιους τριγμούς. Το καλό κλίμα με τις νίκες επί Καρλάιλ και Γουόλσολ έσβησε και το ματς με τη “Ντόνι” είναι κρίσιμο για την ομάδα που εντός έδρας έχει 2-0-1.

Η Ντονκάστερ, από την άλλη, μετά από τρεις νίκες σερί , έχασε, εκτός έδρας, από τη Χαρογκέιτ, με 2-0 . Πολλοί λένε ότι είναι υπερτιμημένη σαν ρόστερ κάτι που αποδεικνύεται από την συμπεριφορά της ,ειδικά εκτός έδρας (1-0-2)

Προϊστορία: 2-0-2 πέρσι 2-1

Εκτίμηση: Περίεργο ματς που θα μας αποσχολήσει σε ειδικό στοίχημα …

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

295 Νότς Κάουντι-Τζίλιγχαμ

Μετά από τις δύο ισοπαλίες ,εκτός με Τρανμίρ και εντός με τη Φλίτγουντ, η Κάουντι έκανε τέσσερις νίκες συνδυάζοντας γκολ και θέαμα. Εβαλαν 12 γκολ και δέχτηκαν τέσσερα . Εντός έδρας έχουν 2-1-0 με τέρματα 8-3.

Η Τζίλιγχαμ, από την άλλη, είναι στο -1 απο τη Νότς Κάουντι ,έχοντας 1-1-1 εκτός έδρας και τέρματα 1-1 με τρία σερί under .

Mε 4-1-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει είναι αερκετά προσεκτική και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τέσσερα σερί under πριν αυτό διακοπεί στο 3-0 επί της Τρανμιρ. Εκτός έδρας έχει 1-1-1.

Προϊστορία: Πέρσι 1-3

Εκτίμηση: Η Νότς Κάουντι θα προσπαθήσει να ανοίξει ρυθμό και να βάλει γρήγορα γκολ.Συνήθως τα πάει καλά σε αυτό το στιλ..η Τζίλιγχαμ έχει τρία σερί Under εκτός έδρας.

ΠΡΟTAΣΗ : Over 2.5

297 Σουίντον-Καρλάιλ

Μετά από τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ,η Σουίντον πανηγύρισε νίκη. Το 4-0 επί τηνς Νιούπορτ έφερε χαρά στους γηπεδούχους, Ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 20 κέρδιζε 3-0. Το ποδοσφαιρικό τιμ αναπτέρωσε ηθικό με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει πως άπαντες θα πρέπει να πατήσουν σε αυτή την επιτυχία.

Η Καρλάιλ, απο την άλλη, μετά το 1-0 επί της Μπαροου ,την δεύτερη αγωνιστική ,ξανακύλησε στις αποτυχίες. Τέσσερις ήττες , δύο εντός και δύο εκτός με τέρματα 4-10. Εκτός έδρας έχει τρεις ήττες.

Προϊστορία: 1-0-2 με δύο σερί διπλά.

Εκτίμηση: Ασταθείς και οι δύο , κρύβομαι πίσω απο το γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 323 times, 241 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x