ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Superleague: Αρης- Ολυμπιακός

Superleague: Αρης- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Βικελίδης, ο Αρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς ,του Ακη Μάντζιου,   έχουν μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς Πρωταθλήματος (1-2-1) ,  με πιο πρόσφατη την ήττα με 3-2 από τον ΟΦΗ . Εκεί όποου η ομάδα έβγαλε αρκετά προβλήματα στην άμυνα.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει μαζί του, τους Σουλειμάνοφ(τιμωρία) και  Φαμπιάνο (τρεαυματισμό).  Τη θέση του τελευταίου θα πάρει ο Βέλεθ, με τους Θαμόρα-Σαβέριο -Ντιαντί να ερίζουν για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Επιστρέφει ο Μάγιο στα δεξιά της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός ,απο την άλλη, μετά το 3 στα 3 γκέλαρε εντός έδρας με τον Παναιτωλικό. Κάκιστο αποτέλεσμα  για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ που έκανε φάσεις αλλά δεν είχε την ουσία.

Εκτός οι Μασούρας-Ρέτσος με τους Ντανι Γκαρθία- -Στάμενιτς-Σέρτζιο Ολιβέιρα να παλεύουν για δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή αν δούμε ότι ο Τσικίνιο και ο Εσε είναι σίγουρα μέσα στην ενδεκάδα.

Προϊστορία: 1-2-6 στα πιο πρόσφατα .

Εκτίμηση: Περίεργο ματς με τον Αρη να έχει μεγάλο κίνητρο ,μάλιστα το είπε και ο Καρυπίδης στους παίκτες, ενώ υπάρχει και μεγάλη αντιπαλότητα.  Ο Ολυμπιακός έχει  και την Ευρώπη ,έχει και τη γκρίνια μετά το 0-0 και σίγουρα η νίκη είναι αυτοσκοπός σε ένα ματς που μοιάζει ισορροπημένο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 9.5  κόρνερ/2-3 τέρματα-Μορόν-Ελ Κααμπί πιθανοί σκόρερ.

 

(Visited 135 times, 135 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x