SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουπερλιγκ : ΠΑΟΚ-Αρης

Σουπερλιγκ : ΠΑΟΚ-Αρης
Spread the love

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Αρη .

Οι γηπεδούχοι και Πρωταθλητές Ελλάδας προέρχονται  από την ήττα, κόντρα στη Γαλατά Σαράι  με 3-1, στην πρεμιέρα τους στη League Phase  στο Γιουρόπα Λιγκ . Μέτρια εμφάνιση για την  ομάδα του Λουτσέσκου που βρέθηκε πίσω στο σκόρ, ισοφάρισε με τον Κωνσταντέλια αλλά τελικά δέχτηκε δύο γκολ και ξεκίνησε με το αριστερό την Ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Ο Λουτσέσκου, εντός των τοιχών, έχει καταφέρει να αποφύγει τις γκέλες στο Πρωτάθλημα, όντας πρώτος  και με +2 απο την ΑΕΚ ,  και +3 από τον Ολυμπιακό. Μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ,εντός έδρας, με τον Παναθηναϊκό που δεν μπορεί να θεωρηθεί απώλεια.

Αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει μαζί ,τους Τσιφτσή και Μπράντον Τόμας, ενώ παρά τις ενοχλήσεις που έχει ο Αντριγια Ζίφκοβιτς θα δώσει κανονικά το παρών στην αποστολή ,ενώ η συμμετοχή του στη αρχική ενδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία ώρα. Εκτός και ο Κολιέ.

Ο Αρης, από την άλλη,  ξεπέρασε, με τον καλύτερο τρόπο , το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μετά τις απώλειες με Αστέρα(εντός έδρας, 1-1) και ΟΦΗ (ήττα εκτός έδρας με 3-2) ,επικρατώντας του Ολυμπιακού με 2-1. Εξαιρετική εμφάνιση  των Κιτρινόμαυρων που εγκλώβισαν τους Πειραιώτες και σκόραραν δύο γκολ ,ενώ είχαν την ευκαιρία και για άλλα.

Το πρόβλημα του Μάντζιου έχει να κάνει με το δεξιο μπακ Μάγιο . Ο Ισπανός  δεξιος μπακ  έχει  ενοχλήσεις στο πόδι και δεν θα παίξει, τη θέση του θα πάρει ο Μοντόγια.  Επίσης επιστρέφει ο Σουλειμάνοφ ,μετά την τιμωρία του ,ενώ εκτός είναι ,και πάλι, ο Φαμπιάνο αλλά και ο Χουάνκαρ

 

Γενικά ,πάντως, η ομάδα θα είναι ίδια με αυτή του νίκησε τον Ολυμπιακό μιας και πολλές από τις ρεζέρβες δεν ικανοποιήσαν στη νίκη -πρόκριση επί του Εθνικού στο Κύπελλο.

Προϊστορία:  3-6-3   στα πιο πρόσφατα.Πέρσι 0-0 και 0-1 αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ με πολύ ροτέισον και τους παίκτες να παίζουν για τον προπονητή τους ,απέναντι σε έναν Αρη ,που με τον Μάντζιο στον  πάγκο, κάνει ζημιές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5

(Visited 684 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x