Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας- Μ.Σίτι

Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας- Μ.Σίτι
Spread the love

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ταξιδεύουν στην Μπρατισλάβα για να αντιμετωπίσουν την Σλόβαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με πρόσφατο ρεκόρ μόλις μιας νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απόψε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στοχεύει στο “τρίποντο” όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους.

Η ζωή χωρίς τον Ρόδρι ξεκίνησε για τους “πολίτες” με ισοπαλία στο Νιούκαστλ απέναντι στις “καρακάξες” με 1-1 κάτι που σημαίνει πως στο πιο πρόσφατο “καρέ” τους έχουν κερδίσει μονάχα την Γουότφορντ για το EFL.

Μετά το 2ιπλο της Λίβερπουλ στο Molineux έχουν πέσει στην 2η θέση της βαθμολογίας στην Premier League αλλά σε 90λεπτο έχουν να χάσουν από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εκτός αυτού εάν δεν χάσει απόψε θα ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ στην διοργάνωση που κατέχει η μισητή της αντίπαλος Μάντσεστερ.Γ ούσα 25 διαδοχικά ματς αήττητη από το 2007 ως το 2009.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως σύμφωνα με το Transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία της Μ.Σίτι ξεπερνά το 1, 04 δις λίρες ενώ την ίδια ώρα η Σλόβαν Μπρατισλάβας με τα βίας “αγγίζει” τα 24 εκ λίρες!

Με το “καλημέρα” στην διοργάνωση η ομάδα του Βλαντιμίρ Βάις βίωσε τις δυσκολίες της διοργάνωσης αφού ηττήθηκε με 5-1 στην Γλασκόβη από την Σέλτικ και στην συνέχεια βρήκε παρηγοριά στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου πέτυχε τρία ματς εντός έδρας με 12 γκολ αθροιστικά.

Με το απόλυτο σε νίκες μπροστά στο κοινό της από την εκκίνηση της σεζόν παίρνει κάπως θάρρος πως θα καταφέρει να βάλει δύσκολα στους “πολίτες”.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως οι γηπεδούχοι μετράνε πέντε διαδοχικές ήττες απέναντι σε Εγγλέζικες ομάδες.

* Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη και προβλέπω σε ένα ξέσπασμα των πρωταθλητών Αγγλίας. Μην ξεχνάμε πως είναι αήττητοι εδώ και 11 αγώνες εκτός έδρας στον θεσμό ενώ στα τελευταία πέντε από αυτά έχουν έλθει Over 3,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 3,5

(Visited 431 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x