ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions League: Ζαλτσμπουργκ-Μπρεστ

Champions League:  Ζαλτσμπουργκ-Μπρεστ
Spread the love

Στη Red bull Arena  , η Ζάλτσμπουργκ  κοντράρεται με την Μπρεστ στην 2η αγωνιστική της League Phase  του Τσάμπιονς Λιγκ .

Oι Αυστριακοί επιστρέφουν  στην έδρα τους , στη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης προερχόμενοι απο μία εφιαλτική πρεμιέρα   στην Πράγα και το 3-0 από τη Σπάρτα.

Ενα αποτέλεσμα που ήταν  συνέχεια κακών αποτελεσμάτων για την Red bull , όπως  η ήττα από την Ραπίντ, το εκτός έδρας 0-0 με τη Βάτενς .  Το καλό για την δευτεραθλήτρια Αυστρίας ήταν ότι στα δύο τελευταία ματς επέστρεψε στις νίκες. Πρώτα  ήταν το 0-4 του Κυπελλου  απέναντι στη Βίνερ και το 2-0 ,εντός έδρας επί της Αούστρια. Μάλιστα σε αυτό το ματς  σκόραρε δύο γκολ ο Γκλούκ , το παιδί -θαύμα του Ισραηλινού ποδοσφαίρου και της Ζάλτσμπουργκ.

Τεράστιες  οι απουσίες  του μέσου Κιαρεγκααρντ  και του Σέρβου αριστερού μπακ Τέρζιτς . Επίσης, μιας και ο λόγος για τον Γκλουκ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι  ο ίδιος, ο Γιαμαλ και ο Εμερί (από τα  wonderkids του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου και της Παρί Σεν Ζερμέν) είναι οι μόνοι κάτω των 21 ποδοσφαιριστές,  που έχουν κάνει over 10 τελικές προσπάθειες και έχουν κάνει Over 10 ντρίπλες στο Τσάμπονς Λιγκ.

Η Μπρεστ, από την άλλη, έκανε το τέλειο ξεκίνημα στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Νίκησε με 2-1 την Στούρμ Γκρατς   με Μαγκνέτι και Σίμα,  σκόρερ , και εκμεταλλευόμενη  την αποβολή   των Αυστριακών που τελείωσαν το ματς με 10.

Μετά το παιχνίδι με τη Στούρμ νίκησε  2-0 την Τουλούζ  για το Σαμπιονά, ενώ το Σ.Κ  έχασε με 3-0 από την Οσερ .

Οι αμυντικοί Λόκο και Ντάρι ,αλλά και ο μέσος Μενού είναι εκτός,  και με τον έτερο στόπερ Λε Καρντινάλ άρρωστο, ο κλήρος της δυάδας στα στόπερ  πέφτει στον Κουλιμπαλί(δανεικός από την Ντόρτμουντ) και τον Σαρντονέ. Βασικός οπρώην δεξιος μπακ του Ολυμπιακού ,Κένι Λαλά που στο ματς με τη  Στούρμ ήταν καταπληκτικός.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η Ζάλτσμπουργκ δεν είναι καλά  και η Μπρέστ βγάζει σκληράδα .  Καλύτερη επιλογή το γκολ γκολ και το Over 

(Visited 455 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x