ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Superleague: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο ΟΑΚΑ ,ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων της Σούπερλιγκ.

Οι “Πράσινοι” βρίσκονται σε αγωνιστικό τέλμα με την κριτική να έχει πέσει πάνω στο Ντιέγκο Αλόνσο που ειδικά μετά το 1-1 με τη Μπόρατς στο Κόνφερενς, γιαγαντώθηκε ακόμα περισσότερο. Στο Πρωτάθλημα ,μετά από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, έχασε απο την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια με 2-0.

Οντας στην 8η θέση με 8 βαθμούς , η νίκη είναι must.

Από κει και πέρα, αγωνιστικά εκτός για ένα ακόμη ματς έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ενώ στην 24αδα των παικτών που επιλέχθηκαν είναι και ο Γιώργος Νίκας.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έκανε ματσάρα στο παιχνίδι με την  Μπράγκα εκεί όπου κέρδισε με 3-0   και επανέφερε ταχαμόγελα στο λιμάνι μετά τα τρία ματς χωρίς νίκη σε επίσημες αναμετρήσεις. Είχε προηγηθεί το 2-0 με τον Ατρόμητο  στη Σούπερλιγκα.

Οι Πειραιώτες, δεν θα έχουν στη διάθεση τους ,Γουίλιαν και Τσικίνιο. Ο πρώτος είναι άνέτοιμος αλλά έχει και κάποιες ενοχλήσεις ,ενώ ο Τσικίνιο τραυματίστηκε με τη Μπράγκα.

Ο Μεντιλίμπαρ λογικά θα κρατήσει Μουζακίτη στην ενδεκάδα και με έναν απο τους Στάμενιτς-Ντανι η Ολιβέιρα θα κάνει τριάδα στη μεσαία γραμμή ,ενώ στα άκρα Ζέλσον η Μασούρας θα είναι αριστερά με Ροντινέι δεξιά και Ελ Κααμπί φορ.

Προϊστορία: Απο το 2021 και το 1-4 του Ολυμπιακού ,σε επτά παιχνίδια ως γηπεδούχος, ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος.

Εκτίμηση:Ισορροπημένο ματς  αν και η ψυχολογία είναι διαφορετική στις δύο ομάδες. Το Χ ημίχρονο μοιάζει δυνατή επιλογή όπως και το σύνολο 2-3..Στα κόρνερ θα επιλέξω το under 9.5 

(Visited 220 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x