ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League (A3): Ουγγαρία – Ολλανδία

Nations League (A3): Ουγγαρία – Ολλανδία
Spread the love

Ο αγώνας της “Puskás Aréna” μεταξύ Ουγγαρίας και Ολλανδίας για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Nations League εχει ξεκάθαρο φαβορί ους “οράνιε”…

Η Ουγγαρία του Ιταλού προπονητή Μάρκο Ρόσι διανύει δύσκολη περίοδο έχοντας μόνο μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Στους αγώνες του Nations League δεν έχει καταφέρει να σκοράρει και έχει δεχτεί 5 γκολ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη χαμηλότερη θέση του ομίλου (ισόβαθμη με Βοσνία αλλά με χειρότερη διαφορά τερμάτων)

Γενικά πρόκειται για μια ομάδα που έχει παίκτες με ταλέντο και ποιότητα με τις προσδοκίες να είναι υψηλές αλλά να μην δικαιώνονται καθώς στο πρόσφατο Euro ήταν απογοητευτικοί οπου δεν παρουσίασαν ένα δεμένα σύνολο χάονντας από Ελβετία και Γερμανια και νικώντας δυσκολα στο 90’ τη Σκωτία. Εκτός ο γκολκιπερ Γκουλασι όπως και οι Νεγκο, Κερκεζ, Χορβατ.

Στον αντίποδα οι Ολλανδοί βρίσκονται σε καλο μομεντουμ με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα τελευταία τους πεντε παιχνίδια με την ηττα να ειναι στον ημιτελικό του Euro με 2-1 απο την Αγγλια. Έχουν πετύχει 7 γκολ στο Nations League και ειναι …φωτιά στην επίθεση ειδικα με την καθιερωση της τριάδας Χακπο, Σάβι Σίμονς και Ζίρκζι.

Μετά το εντυπωσιακο 5-2 επι της Βοσνιας στη πρεμιέρα, ήρθιε το ισοπαλο 2-2 στο ντέρμπι του γκρουπ στο Άμστερνταμ (προηγήθηκε μολις στο 2’ με τον Ρέιντερς της Μιλαν, δεχτηκε δυτο γκολ και τελικα ισοφάρισε με τον Νταμπφρις) οπου έδειξε ταυτοχρονα την επιθετικη της δύναμη αλλά και τα αμυτικκα …θεματακια που έχει! Πολλές απουσίες μέσων για τους «ορανιε» καθώς λείπουν οι Ντε Γιονγκ, Κοουπμεινερς, Σχαουτεν, Βιφερ, Ντε Ροουν. Εκτός κι οι Ακε, Βεγκχορστ, Τιμπερ…

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:  Ιστορικά, οι Ολλανδοί συνήθως επικρατούν των Ούγγρων έχοντας κερδίσει και τις πέντε προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Hungary:Dibusz; Botka, Dardai, Orban; Bolla, A. Nagy, Schafer, Kerkez; Sallai, Szoboszlai; Varga

Netherlands: Verbruggen; Dumfries, Van Dijk, Van de Ven, Hato; Gravenberch, Reijnders; Malen, Simons, Gakpo; Zirkzee

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 268 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x